Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Phantoms Phorever | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler : Phantoms Phorever |
Konu: Monogram 1/48, F-4E Phantom | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 10/10/2009 Saat 23:13 |
Orjinalini yazan: tozbek
Tek önerim (pi?mi? a?a su katmak :) Akrelik boyayy suyla iyice açyn (1 ölçek suya 10 ölçek su gibi) ini? takymlaryna damlatyn. Biraz tonlama olsun derim. Tolga Tolga abi ben bu uygulamayy yüzeye akrilik vernik attyktan sonra terebentinle sulandyrylmy? siyah ya?lyboya kullanarak yapyyorum. Ynce uçlu fyrçayla küçük dokunu?lar yapyyorum, terebentinin yayylmasyyla detaylary belli ediyor... Senin söyledi?in yol daha kolay geldi tabi deniyorum ?imdi :) Selamlar Düzenleyen nezih - 10/10/2009 Saat 23:15 |
|
mevzun06
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10/07/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2009 Saat 11:41 |
Orjinalini yazan: nezih
Orjinalini yazan: mevzun06
Kit çok güzel, fakat eskitmemi?siniz. Bu bir eksi mi onu bilmem. Eskitmeden kastynyz tam olarak nedir? Kit ?u an kararynda eskitilmi? durumda... Yukardakinden bahsediyorum :) |
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2009 Saat 14:20 |
Bu da ba?ka bir metod. Sanyyorum geç kuruma sayesinde terebentin daha iyi yayylyyor olabilir.suyu hatalaryn gerekti?inde silinmesi için tercih ediyorum. Sonuçta hangisi kolayyna gelirse...
|
|
mozkar
Üye Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2009 Saat 17:12 |
Herkese çok çok te?ekkürler. Darysy ba?ynyza..!
Eskitme konusuna gelince: Kararynda bir "solma" ve "kirlenme" planlamy?tym. Kirlenme için siyah-kahverengi kary?ymy ya?ly boyayy terebentinle iyice inceltip (ve bir miktar bula?yk deterjany ekleyip) ini? takymlary vs'ye uyguladym ve sonrasynda sildim. Close-up foto?rafta ?öyle görülüyor... Tabii ki kirlenmenin dozu her zaman tarty?maya açyk... |
|
mete
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2009 Saat 20:49 |
Mete bey, size mailde bahsetti?im syrf EJ de bulunan 3lu anten grubu bu foto?rafta görülmekte:)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
mozkar
Üye Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
Gönderim Zamanı: 13/10/2009 Saat 22:34 |
Orjinalini yazan: Ares
Mete bey, size mailde bahsetti?im syrf EJ de bulunan 3lu anten grubu bu foto?rafta görülmekte:) Tamamdyr. Bir dahakine koparyrym onlary... |
|
mete
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |