![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
TuFFy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17/09/2009 Saat 09:25 |
Merhaba Arkada?lar;
Nette T-72 fotolary ara?tyryrken Rus ordusunun kullandy?y bütün askeri techizat; silahlar, toplar, tüfekler, tanklar, zyrhly araçlar vs. vs. açyklamalarynyn oldu?u bir pdf'e rastladym. Herkesin i?ine yarayabilece?i bir kaynak diye dü?ündüm 724 sayfalyk bir pdf dökümany. Tabii ben indirdim sizinle payla?mak isterim rapidshare'e upload ettim. Adresi burada post etsem bir sakyncasy var my? Düzenleyen TuFFy - 06/10/2009 Saat 08:50 |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
ben özelden alabilirim.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
ulubilge
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Forum kurallaryna aykyry de?ilse buraya da yazarsanyz iyi olur .
|
|
S 320 L - Yyldyzy takip edin ...
|
|
![]() |
|
TuFFy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
Valla forum kurallarynda bu konu hakkynda bir ba?lyk göremedim.
Fakat etik olarakta zaten do?ru bir davrany? olmayacaktyr. Ama en azyndan faydalanmak isteyenler olursa PM'den atabilirim. Düzenleyen TuFFy - 23/09/2009 Saat 14:18 |
|
![]() |
|
doctor_t
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/01/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
bende çok isterim mümkünse...
|
|
![]() |
|
thief
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/08/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Banada gönderebilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Melih
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
bende isterim :)
|
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
Ystek yapan arkadaslara gönderdim. Bilgilerinize :)
|
|
![]() |
|
obernbayern
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Bende alabilirim :) t-72 tamiya tavsiye ederim bu arada, yakyn zamanda yaptym, üç versiyonda tatmin edici detay ve cuk diye oturan do?ru parçalar var :)
|
|
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
|
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
T-72'ye basladim bende Dragonun kiti fakat hiç memnun kalmadym Dragondan bakalym bitirince görece?iz ortaya çykan sonucu :)
|
|
![]() |
|
YIGITT
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/01/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
bende isterim linki
|
|
Bende pilot olmak isterdim... ama Şimdi maketleri ile oyalanıyorum.
Bundan da büyük zevk alıyorum. |
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Mümkünse ben de özelden alabilirmiyim linki?
Eme?iniz için te?ekkürler. Saygylarymla Gökhan Gedik Düzenleyen skytrain - 04/10/2009 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
vertigo
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
bende alabilirmiyim mümkünse
|
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
Herkese attym atmady?ym varsa lütfen uyarsyn :)
|
|
![]() |
|
belbalgom
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
bende isterim:D
|
|
![]() |
|
kderna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/03/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Bende alabilirim Sayyn Tuffy
|
|
Saygylarymla
|
|
![]() |
|
cinar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/01/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de alabilirmiyim?
Te?ekkürler. |
|
![]() |
|
cemmms
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/08/2005 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Bende alabilirmiyim:D
te?ekkürler |
|
Ve tanri kizi yaratti...Erkeklerde kadini...
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |