Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Mumak of Harad | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Mumak of Harad Gönderim Zamanı: 30/08/2009 Saat 19:11 |
Yüzüklerin Efendisi serisini bilenler anymsayacaklardyr. Modelimiz Gamesworkshop firmasynyn çykardy?y Haradrim ordusunun bel kem?ini olu?turan, kara sahasynyn ezici gücü Mumakil...
normalde Modelin orjinal hali ve kutu resmi bu ?ekilde.. GW firmasy tabii her zaman oldu?u gibi oyun amaçly bu modelleri üretti?inden para uyumu konusunda sorunlar ortaya çykty. Hayli uzun süren bir tesviye ve birle?tirme sürecine girdim. Sonuçta da her zaman ki gibi azami ölçüde fyrça kullanmak üzere modelin neredeyse genelini airbrush ile boyadym... Filmdekine benzer ?ekilde di?lere ve ayaklara kürdanlary yontup, kazyklar çekerek iple ba?ladym. :) di? yüzeylerini zymparalamak suretiyle deforme ederek, ayny filmde ki benzer ?ekilde çentikler attym. :) Ba?ta gördü?ünüz dövme surat Mumak sürücüsü Mahud yine GW firmasynyn ve ayry olarak temin ederek modele ekledim. ?imdilik bu ?ekilde... daha da geli?tirilmesi gündemde...filün vücuduna saplanmy? oklar, zeminde birkaç ork, Rohan süvarisi vs...:) daha detayly fotolary da sonra ekleyebilirim. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2009 Saat 20:36 |
Güzel çaly?ma tebrikler.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 30/08/2009 Saat 20:55 |
Kendini a?yyorsun Aygün.
|
|
Boray
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06/05/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 31/08/2009 Saat 02:04 |
Legolasyn tek ba?yna indirdi?i fillerden de?il mu bu :D Valla ne sahneydi.
Elinize sa?lyk çok ho? olmu?. |
|
obernbayern
Üye Kayıt Tarihi: 29/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
Gönderim Zamanı: 31/08/2009 Saat 14:10 |
Gittigidiyorda görüp hep almak istedi?im bir modeldi. Eline sa?lyk güzel olmu? :) Bilhassa üzerindeki figürler Öndeki adam ?ahane , yüzündeki çaly?ma çok ho?uma gitti :)
Düzenleyen obernbayern - 31/08/2009 Saat 14:11 |
|
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 31/08/2009 Saat 15:52 |
Müthi? olmu?, yüzüklerin efendisi hastasy olan birisi olarak harika olmu?, legolas y da koyarsanyz harika ötesi olur=)
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 01/09/2009 Saat 03:27 |
Te?ekkürler...
Açykçasy oldukça u?ra?tyran bir model.. Sonuçta masaüstü oyun amacyyla yapyldy?yndan kalyp açysyndan sorunlu diyebilirim. :) Bu tür modeller getirtmek isteyenler için www.maelstromgames.co.uk sitesini tavsiye ederim. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |