Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: tamiya honda FIT (jazz da olabilir...) | |
Yazar | Mesaj |
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Konu: tamiya honda FIT (jazz da olabilir...) Gönderim Zamanı: 13/11/2005 Saat 22:35 |
http://i17.photobucket.com/albums/b69/alpinab10/DSCN1846.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b69/alpinab10/DSCN1861.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b69/alpinab10/DSCN1862.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b69/alpinab10/DSCN1848.jpg Herkese selamlar. aradım ama tanışma ile ilgili bir başlık bulamayınca bari dedim bu şekilde bi giriş yapayım.... taze üyelerdenim. adım ERSE.yaşım 32. çocukluk yıllarından beri model hobisine gönül vermiş bulunuyorum. hasbel kader gemi,uçak,denizaltı,ahşap model gemi,patlar motorlu araba ,vs.vs.vs. hepsini yaptım, uğraştım ama sonunda karar verdimki statik model benim tarzım..1/24 otomobiller ise benim hayatımdaki en önemli şey.. (hanım duymasın)..aranızda olmak gurur verici. sizlerle fikirleri paylaşlak ve değişik yöntemlerimizi öğrenmek önemli olan. bi kaç gündür sayfaları karıştırıyorum gerçekten çok çok başarılı,emek harcanmış modeller görüyorum.tebrikler.neyse uzatmayalım şimdilik.. herkese başarılar diliyorum..görüşmek dileğiyle. |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 13/11/2005 Saat 22:43 |
Aramıza hoş geldiniz.Bizlerde sizler gibi yeni modelci dostlar edinmekten mutlu oluyoruz.Kit tamiyanın galiba.Tamiyaya yabancı biri olarak tebrik ederim,hoş olmuş.
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 13/11/2005 Saat 22:53 |
Hoşgeldiniz,
elinize sağlık gayet güzel olmuş yanlız araçla ilgili daha detaylı bilgiler verirseniz daha iyi olur. Örneğin; jantlar ne marka, kaputta karbon detay decalmi sizmi boyadınız, yan kapıdaki decaller nasıl temin edildi, fren diskleri hangi kitten çıkma, koltuklar ne marka, iç mekandaki diğer detaylar hakkında bilgi v.s. |
|
x...
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 00:14 |
mükemmel
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 00:20 |
Hosgeldiniz aramizda yeni bir sivilci gormek sevindirici.
Model cok guzel gorunuyor elinize saglik .Model hakkinda detayli bilgi isteriz birde arac uzerinde sadece boya var sanirim,vernik attinizmi ? Detayli calismayi sevdiginiz belli ,bol bol detayli yeni modellerinizi bekliyoruz |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 00:56 |
erse hoş geldin detaylı bir calışma ellerine saglık
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 01:56 |
Otomobilden başka birşey yapmayan biri olarak, benden de bir "hoşgeldin"...
Soldan direksiyonlu olduğuna göre bu "Jazz" olsa gerek, bildiğim kadarı ile Japonya'ya verilenler (Japonya'da kalanlar demek daha doğru!!) Fit adı ile anılıyor. Gayet diri duruyor, eline sağlık. Tabii ki diğer modelleri de bekleriz! |
|
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 03:07 |
bu soğuk hava bu kadar sıcak karşıladığınız için hepinize çok teşekkürler..
model tamiyanın.1/24.aslında hem sağ hem soldan direkson uygulanabiliyor bu modele. jantları fujiminin,enkei 19 inç. fren diskleride jant kitinin içinden çıkan brembo marka. boya olarak ts-41 kullanmıştım..( geçen ay bitirmiştim aracı.)vernik atmadım çünkü yağmurlu havalarda vernik pek güzel atılmıyodu.. sanırım havanın rutubetinden dolayı..bu yüzden sadece iki üç kat çeşitli model pasta ve cilaları ile temizledim.zaten resimde bi sürü bez kılı ve cila kalıntısı gözüküyo..aracın aksesuarları benim yurtdışı gezilerimde model dükkanlarından topladığım ufak şeylerden. mesela koltuklar başka bir araçtan kalma. recaro marka. ebay veya çeşitli sitelerden kolaylıkla hertürlü şeye sahip olabilinir. yada diorama malzemesi veya decal kitleri gibi. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
Melih Pekol
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 121 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 03:31 |
Hoş geldiniz,
"Nick" adınıza yakışır birşeyler de görelim lütfen :) (Alles für BMW) |
|
MP
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 07:13 |
Hoşgeldiniz.
Güzel bir çalışma olmuş. Direksiyondaki Ferrari amblemi dışında.Araca gitmemiş. Şimdi sizde yapılmış nice modeller vardır.Onları da görmek isteriz. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 02:01 |
Orjinalini yazan: benbeni +1 hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz. Şimdi sizde yapılmış nice modeller vardır.Onları da görmek isteriz. |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
x...
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 03:24 |
çok güzel bir cadde arabası olmuş tam benim tarzim.cazz jantlarla mükemmel olmuş tekrar.selamlar hoşgeldiniz.
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 03:32 |
Bu kaputtaki karbon decali nereden temin ettiniz acaba.Yurtta bulabilme imkanı varmıdır,netten siparişmidir?
|
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 05:18 |
hakan abi o carbon decali singapurda bi model dükkanından almıştım. bizim buralarda kime sorsan uzylı sormuş gibi bakıyo adamın suratına..ama ebay.com da artırsan bi sürü bulacaksın. renk renk karbon decal satıyolar.grisi var sarısı var mavisi var. kapıya teslim.
honda jazz ın direksiyonunu boyarken canına okudum biras.. mat siyah akrilik atmıştım.sonra kromla süslerken birbirine girdi renkler.. temizlemeye çalışırkende kırdım.. . yedek parçalarda uyan bi o direksyon vardı.işallah uygun bi decal yapıcaz ona bi ara.. ohoo sevgili arkadaşlar yaptıklarımı buraya koysam site çöker kesin..dedimya uzun yıllardır bu hobinin peşini bırakmadım.. okadar çok araba varki etrafımda.. yavaş yavaşş.. ama depoyu bi karıştırayım bakalım belki sizlerinde işine yarayacak güneş görmemiş modeller çıkar mutlaka bende.. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 05:47 |
Orjinalini yazan: bmw_m5
ohoo sevgili arkadaşlar yaptıklarımı buraya koysam site çöker kesin..dedimya uzun yıllardır bu hobinin peşini bırakmadım.. okadar çok araba varki etrafımda.. yavaş yavaşş.. ama depoyu bi karıştırayım bakalım belki sizlerinde işine yarayacak güneş görmemiş modeller çıkar mutlaka bende.. Bu itiraftan sonra hic birakmayiz yakanizi Modelleri tek tek resimleyip sergiliyorsunuz anlastik dimi |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |