Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Fell Beast and Morgul Lord | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: Fell Beast and Morgul Lord Gönderim Zamanı: 21/07/2009 Saat 20:04 |
Esasynda Sideshow firmasynyn Lord Of the Rings serisi için Weta lisansyyla üretti?i bir üründü. Ancak bir koleksiyoncu arkada? aldy?y ürününün hem hasarly olmasy hem de tam olarak gerçe?i yansytmamasyndan ötürü tamir ve yeniden boyanma konusunda bir teklif sundu ben de her zamanki gibi de?erlendirdim.
- Kyryk yerler yapy?tyrma- tesviye ile birlikte tamir edildi. - Yaratyk yeni ba?tan filmdeki haline uygun ?ekilde boyandy. - Metalik kysymlar kurufyrça uygulamasy sonucu belirgin hale getirildi. - Yaraty?a göz yapyldy. - Di?ler daha gerçekçi ?ekilde boyanarak a?yz çevresine salya yapyldy (parlak vernik ve boya kary?ymy) Yine de?i?ik bir çaly?ma. :) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 21/07/2009 Saat 20:09 |
Güzel çaly?ma , yaratykyn pençelerinide farkly boyasan daha da güzel olur(di?ler gibi).
Selamlar |
|
ardeth
Gönderim Zamanı: 21/07/2009 Saat 22:20 |
Söyledim ancak filmde de siyahmy? koyuymu? :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 22/07/2009 Saat 03:22 |
Orjinalini yazan: ardeth
hem de tam olarak gerçe?i yansytmamasyndan ötürü Nasyl bir kystasdyr bu "70 tonluk tankyn 35 ölçek maketi 2 ton çekmiyorsa zaten gerçekçi de?ildir" gibi bir ?ey mi acaba |
|
ardeth
Gönderim Zamanı: 22/07/2009 Saat 07:40 |
Bu ifade de oldukça tanydyk geldi. ;)
Figürün filmde göründü?ünden farkly olmasy sözkonusuydu. |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |