Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Ahşap Modeller : Malzemeler |
Konu: kompresör için malzemeler (Ankara) | |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Konu: kompresör için malzemeler (Ankara) Gönderim Zamanı: 18/07/2009 Saat 20:42 |
Merhaba,
Ekovat ve depo kullanarak kompresör yapymy için ba?lanty elemanlary, ?artlandyrycy, valf, manometre gibi malzemelere ihtiyacym var. Bugün ostimde bildi?im dükkanlara gittim ancak bu yerler pnömatik- hidrolik üzerine genelde makine elemanlary sattyklary için gerekli kalitenin çok çok üzerinde ve haliyle çok da tuzlu:) Daha önce böyle bir çaly?ma yapan ve Ankara'da bu malzemeleribulabilece?im uygun bir yer bilen var my? Te?ekkürler. |
|
ice77
Üye Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Gönderim Zamanı: 19/07/2009 Saat 00:32 |
bende kompresör var sayyn viperman hiç kullanylmady kutusunda syfyr ihtiyacym olmady?y için satyyorum ilgilenirseniz pm atynyz...
Black & Decker 25 LT. Depolu bütün gerekli elemanlary üzerinde sadece hortum gerek okadar... |
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
onge
Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
Gönderim Zamanı: 22/07/2009 Saat 11:45 |
Ulus'ta Sanayi Çar?ysyna, Posta Caddesi'nin alt kysmyndaki so?utma ve klima ekipmany satan yerlere bakynyz. Ba?lanty için gerekenleri de buralardan bulabilirisniz.
|
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |