Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: Lost van | |
Yazar | Mesaj |
Erdinç
Üye Kayıt Tarihi: 20/04/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 103 |
Konu: Lost van Gönderim Zamanı: 11/06/2009 Saat 19:07 |
Evet biliyorum bu VW T1 modeli, dizidekiler T2 ama tahtakalede her yerde bundan dolu olunca dayanamayyp aldym, köpük ve alçydan yapty?ym zemine ketenleri kyrparak çimen görüntüsü verdim. Birkaç dal parçasyna bahçeden toplady?ym otlary kurutup ili?tirdim. Kö?edkiler de gerçekten ince bambu çubuklary. Daha çok u?ra?ylabilirdi ama ye?iller saryya dönmek üzere, daha da solmadan foto?raflayayym dedim.
Düzenleyen Erdinç - 18/07/2009 Saat 19:23 |
|
erdinç
|
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 11/06/2009 Saat 19:13 |
Elinize saglik... Koydugunuz dallar biraz ölcek ustu olmus onun haricinde ilginc bir calisma...
|
|
zafer kahraman
Üye Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Gönderim Zamanı: 18/07/2009 Saat 10:52 |
Resimler nedenn görünmüuor.
|
|
zafer k.
|
|
Erdinç
Üye Kayıt Tarihi: 20/04/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 103 |
Gönderim Zamanı: 18/07/2009 Saat 19:26 |
Resimleri yeniden düzenledim artyk görünüyor olmasy lazym. Ancak ?u saat itibariyle diaromada bütün yapraklar sapsary olmu? durumda.Sanyrym aracy alyp iyice eskiterek farkly bir?eyler yapaca?ym.
|
|
erdinç
|
|
Bloodsucker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Gönderim Zamanı: 19/07/2009 Saat 01:08 |
Ufak bir tüyo ye?illikler için.
Gerçek ot koyuyorsanyz dioramalarynyza airbrushynyz varsa (ellede boyarym dersenyz fyrça olur ama biraz zorlar) çimen rengi akrilik, guaj türü boyalarla boyayyp veya su bazly herhangi boyayy (ye?il olmak kaydyyla) bir kabda hazyrlayyp otlary içinde 1 saat kadar bekletin.Kurumasyndan sonra üzerine vernik atyp rengi sabitleyin derim.Vernikle hem boyayy koruyun hemde otlaryn dagylyp gitmesini engelleyin.Tabi çarpmalarda falan kyrylacaktyr ama kendi kendine dökülmeyi durduracaktyr.1 sene önceki dioramdaki ye?iller ilk günkü gibi hala. A?agydaki fotodaki çiçekler gerçek çiçektir. Düzenleyen Bloodsucker - 19/07/2009 Saat 01:13 |
|
Daha cokkk çalışmam lazım çokkkk
|
|
Erdinç
Gönderim Zamanı: 19/07/2009 Saat 17:01 |
Bu bilgi gerçekten çok iyi oldu çok te?ekkür ederim. Bitkiler ya?ken atylan verni?in hiç bir etkisi olmuyor.Ben de ne yapayym diye az dü?ünmemi?tim :) ?imdi bitkileri tekrar ele alabilirim...
Düzenleyen Erdinç - 19/07/2009 Saat 17:02 |
|
erdinç
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |