Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1/48 Revell WAH-64D Longbow Apache | |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 11/07/2009 Saat 22:25 |
Orjinalini yazan: Atilla Sülün
burak bey bana tercüman oldu?unuz için te?ekkürler. dedi?iniz gibi 57 numaraly bölümde 141 ve 148 nolu parçalar için ibare var fakat 145 ve 143 nolu parçalar için herhangi bir açyklama yok. toz pastel ne renk olmaly peki? Merhaba, Benim inceledi?im resimlere göre motor blo?unun hemen altyndan gövde altyna do?ru kahverengi bir is olu?makta. Alttaki tahliye kapaklary izasyndan. Eksoz çyky?y tarafyndan da çok hafif kuyru?a do?ru siyah toz pastel atabilirsiniz ancak çok hafif olmaly zira Apache'nin eksozlary dy?a do?ru oldu?u için AH-1W gibi kuyru?u boyamaz. Kolay gelsin |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 11/07/2009 Saat 22:27 |
Orjinalini yazan: z_g_h
Benim orada çerçeve olarak bahsetmek istedi?im durum 57 ve 58 numaraly bölümlerin çerçeveleri o 57 ve 58 nolu çerçeve veya basamaklardaki tüm parçalar british armye ait bunu belirtmek istedim. çerçeve diyerek söyledi?im o basama?y belirten kutucuk Tamamdyr. Çerçeve deyince parça a?acyny kastetti?inizi zannettim. |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
z_g_h
Üye Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2009 Saat 01:15 |
Ancak yanly? anla?ylmamak adyna bi?ey belirtmek istiyorum ben o modeli yaparken hiçbi?ey bilmiyordum nerdeyse en azyndan pratikte hiçbi?ey yapmamy?tym o nedenle ileriki basamaklary falan uzun uzun incelemi?tim belki o nedenle farketmi?imdir durumu belki tecrübem olsaydy sadece o i?aretli iki parçayy es geçip di?erlerini yapy?tyrabilirdimde yani kylavuzdada biraz daha açyklayycy olunabilirdi.
|
|
<< Önceki Sayfa 5 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |