Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: 1/72 Tiger Ausf H ve Ferdinand | |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Konu: 1/72 Tiger Ausf H ve Ferdinand Gönderim Zamanı: 25/06/2009 Saat 22:24 |
1/72 Revell Tiger Ausf H. güzel bir kit. Paletler yine bakla ve blok ?eklinde. Paletleri dizerken de tabii e?im verme, hesaplama size kalmy?. Revell bir tür kar?ym tablosu vermi? Ben ise yine internette rastlady?ym fotolara nazaran dark yellow tonlrynda boyadym.
1/72 Trumpeter Ferdinand. Güzel bir kit plastik parçalar açysyndan herhangi bir sorun yok. Tabii yapym klavuzunun kary?ykly?yny biraz çözebilirseniz bu açyndan da çe?itli referans fotolara ihtiyaç olabilir. Izgaralar ve taretteki uzun siperlik (tam olarak ne oldu?unu bilmedi?imden) parçalar PE olarak verilmi?. Ancak ilk defa bu kadar kalyn PE parçalarla kar?yla?tym desem yeridir. 1mm kalynly?ynda PE parçalar :) haliyle bükme açysyndan büyük sorun te?lik edebilir. Paletler konusunda yine her zamanki e?im vererek hesaplamak gerekiyor. Planda belirtildi?i ?ekilde dark yellow üzerine ye?il kamuflaj uyguladym. Emre'den aldy?ym MIG in Wash ürünlerini denedim. Açykçasy bildi?imiz ya?lyboya yykama tekni?inden çok daha iyi ve temiz sonuç aldym diyebilirim. Vernik uygulamadan direk fyrça ucuyla belirli yerlere uyguladym. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 26/06/2009 Saat 18:22 |
Aygüncüm fotolary tankyn hizasyndan çekersen paletler hakkynda yorum yapabiliriz.Genel olarak gayet güzel 35 ölçek çaly?malarda görü?mek üzere.
Selamlar |
|
oruç reis
Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
Gönderim Zamanı: 27/06/2009 Saat 14:09 |
güzel bir çaly?ma
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 27/06/2009 Saat 19:50 |
Nedense tiger tanklaryndaki halatlary hep sanki do?al de?il, o tanka ait de?il gibi görmü?ümdür.
Ellerine sa?lyk Aygün... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |