Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Vallejo putty hakkynda bir sorum var | |
Yazar | Mesaj |
z_g_h
Üye Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
Konu: Vallejo putty hakkynda bir sorum var Gönderim Zamanı: 25/05/2009 Saat 22:20 |
Arkada?lar selam modelci bir arkada?ymyz bana dediki modeldeki birle?im yerlerindeki bo?luklara tamiya putty sürmek yerine vallejo putty uygula 30 sn kadar sonra alkollu kuteçu ile silersen zymparayla falan bo?una çok zaman kaybetmezsin.
?imdi sorun bu de?il çünkü bunu denemeye henüz fyrsat bulamadym yeri geldi?i zaman mutlaka deneyece?im ancak sorunum ?udur Modeldeki olmamasy gereken bir çöküntüye dün ak?am vallejo putty sürdüm ve bugün zymparalayyp düzeltecektim ancak zympara yapmaya çaly?yrken kopup dü?tü. Ben tamiya putty gibi plasti?i eritip kayna?yr tek parça olurlar diye bekliyordum. Acaba bu vallejo putty sadece birle?im yerlerinde kalan açyklyklar gibi yerleri doldurmak için üretilmi? alkolla silinip düzen verilen bir daha zymparalanmayan bi yapyda bi?eymi. Kullanan bilenlerden yardym bekliyorum. |
|
jacko
Üye Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
Gönderim Zamanı: 28/05/2009 Saat 16:58 |
Vallejo putty zymparaya dayanmyyor malesef. Ancak birle?im yerlerindeki bo?luklar için uygun. alkol ve kulak temizleme çubu?u ile yüzey formuna uygun bir?ekilde temizlerseniz tatmin edici bir sonuç alabilirsiniz. Ancak fazla miktarda alkol ile temizlemeye çaly?yrsanyz bo?luk yeniden ortaya çykabilir. tekrar putty sürüp ayny i?lemi yineleyebilirsiniz. Bu i?lemde unutulmamasy gereken bir konuda; alkol ile eriyen putty, detaylary doldurabilir bir kürdan yardymyyla detaylaryn içlerini temizlemekte yarar var. Kolay gelsin
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |