Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Komple satylyk maket malzemeleri | |
Yazar | Mesaj |
jalopeura
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Konu: Komple satylyk maket malzemeleri Gönderim Zamanı: 02/05/2009 Saat 21:08 |
Herkese selam;
Çok üzülerek de olsa mecburiyetten maketle ilgili elimde ne varsa satyyorum. Yer darly?y, ba?ka hobiler, i? güç yo?unluk derken artyk iyice so?udu?umu farkettim. Bu yüzden; -Badger 100lg airbrush (i?nesi yeni de?i?ti), -Italeri kompresör (hortumuyla beraber), -Tamiya, Model Master, Revell, Gunze Sangyo akrilik, enamel ve laker boyalar, -Her türlü el aleti (bistüri, yedek uçlary, matkap, cymbyzlar, küçük pensler vs.), -Masada çaly?mak için Tamiya A3 Size mat, -Bol miktarda maket (isteyene liste verebilirim), satylyktyr. Tercihim hepsini tek seferde, yeni ba?layan veya malzemesi olmayan birine, kargo masrafy tarafymdan kar?ylanmak üzere vermektir. Ylgilenenlerin bana PM veya [email protected] adresine mail atmalary yeterlidir. Herkese iyi modeller... |
|
Can Ayty?
|
|
jalopeura
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 03/05/2009 Saat 13:04 |
Yo?un istek üzerine liste;
Malzemeler: -Badger 100LG (130) -Italeri Kompresör (350) MAKETLER: -Revell 1/72 C160 Transall (45) -Tamiya Modern US Military Equipmen Set 1/35 (10) -Tamiya Russian Tank Crew 1/35 (10) -Revell 1/72 BAC Lightning f.6 (10) -Tamiya 1/72 Willys Jeep (15) -Italeri 1/48 F5A (15) -Tamiya 1/48 Spitfire MkV (40) -PM SIAT Flamingo (5) Parantez içindeki rakamlar fiyatlardyr. Ystanbul içi elden teslim yapabiliriz. Malzemeler satylmy?tyr, kalanlar yukarydakilerdir Düzenleyen Ares - 10/05/2009 Saat 21:13 |
|
Can Ayty?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |