![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Jet bu kolay bitmiyor :D Yte kaka boyaya getirdik. Fini? afilli olaca?yndan boyama i?lemi a?amalar halinde yapylacak. Birinci a?ama olan ana renk ve ilk kat gölgeler tamamlandy.
Ylk olarak preshade ![]() Ana boyadan sonra bir sonraki a?ama için ufak tefek denemeler... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
oserinkaya
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/02/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Tayyare çok ?yk görünüyor. Benim de sevdi?im tayyarelerden biridir. Bitmi? halini ?imdiden merak ettim do?rusu.
Ellerinize, emeklerinize sa?lyk. |
|
Oktay SERYNKAYA
ANKARA |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin rahmi abi..
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
F-15...
E... Du bakelim n'oolcek... Elimi ka?ysam syrasy de?il, maketi yapsam zamany de?il... ?u synavlar benim elimi kolumu ba?lady. Siz yapyn ben zevkleneyim böyle böyle :))) |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Sa? olunuz :)
Arkut, fotolarda ton biraz açyk çykmy? onun için E mi gibisinden ?üpheye dü?mü? olabilirsin ;) Yoksa Gunze'nin FS36118'ini kullandym. Neyse efendim, Tamiya'nyn Dark Gray'i ile kirlenmeleri yapmaya ba?ladym. Yakla?yk iki saat sonra yorulup byraktym. Artyk ne zaman biterse :) ![]() ![]() Abarty olan veya az olan yerler, dekal-vernik sonrasy elden geçecek. |
|
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
?üpheye dü?tü?ümden de?il halbuki.
Sadece imrendi?imden :))) Ben o kadar severim F-15 uça?yny daha bir tane yapmadym henüz. Neyse, sizlerden seyrediyourm artyk; güzel güzel :) |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Sen zaten biz bitirene kadar ba?lama :) Ne zaman gri uçak yapsam, tonu hakkynda ?üpheye dü?üyorum. Benim paronayam o zaman :D
Modernler arasynda en sevdi?im jet F-15 benim de. Açyk ara hem de. |
|
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Sen eskitedur, ben boya a?amasyna gelirim dört be? güne:) Hepsi bitsin yanyana foto?raflayalym bari.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |