Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: Ön gölgeleme | |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Konu: Ön gölgeleme Gönderim Zamanı: 25/02/2009 Saat 11:58 |
Herkese merhaba,
Ön gölgelemeyi fyrça ile deneyeniniz oldu mu? Hava tabancam ile istedi?im kalynlykta panel çizgisi çekemiyorum bunu fyrça ile yapsam nasyl olur? Deneme yapmadan önce konuya ili?kin deneyimi olan var my merak ettim. |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 25/02/2009 Saat 12:23 |
Teorik olarak olur. Ben toz pastelle bbile denedi?imi hatyrlyyorum, tabii ua?a de?il.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2009 Saat 00:20 |
Pre-shade yaparken panel çizgisini çok ince bir çizgiyle belirlemenin amacyny tam anlamadym. Ysterseniz komple siyaha boyayyn maketi. Alaca?ynyz sonuç; ana boya sonrasy ne kadar gölge byrakty?ynyzla ilgili. Fyrçayla boyanmy? yüzeyi pistole ile boyarsanyz, yüksek ihtimalle iz kalacaktyr. Pek aklyma yatmady :)
Düzenleyen akhilleus - 26/02/2009 Saat 19:30 |
|
|
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2009 Saat 09:59 |
Aslynda sykyntym yeni modelimle ilgili. MH-53'e ön gölgeleme yapaca?ym ama panel hatlary birbirine çok yakyn ve syk aralyklarla. Tabanca ile yapmaya kalkarsam dedi?iniz gibi modelin tamamy siyah olabilir :) Sanyrym in iyisi hurda bir modelde deneme yapmak olacak. Benimde aklyma pek yatmyyor fyrça i?i ama bakalym nasyl olacak.
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2009 Saat 10:55 |
Bant çekip yapyn?
Bence içine bu kadar u?ra?ylan modele de?er... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |