Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: cephe gerisi | |
Yazar | Mesaj |
Bloodsucker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Konu: cephe gerisi Gönderim Zamanı: 23/02/2009 Saat 14:09 |
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.
Takriben 4 hafta önce ba?ladygym zeminini 4-5 saat kadar sürede bitirdigim bir çaly?ma. üzerinde bayagy bir degi?iklikler yapylacak ba?ka bir siteden gelen yorumlar dolayysyyla.Burda da payla?mak istedim dioramalar bölümünde hareketlilik olsun diye. Zemin malzemesi maket kartonu. Üstüne 0.5 cm kadar alçy döküp hafiflik saglamaya çaly?tym.Zemin boyasy yellow orch guaj boya.Üstüne yagly boya burnt umber ve raw umber yykamamasy en son olarakta humbroll 119 earth sürdüm.Her seyden var anlayacagynyz.Otlar fyrça uçlary,dogadan buldugum diken tohumlary gerçek çiçekler ve mimaride kullanylan çaly plastikleri.. konumuz kaybolan veya operasyon görevi için cephenin gerisine sarkmy? usa askerlerinin son anda cepheye yol alan bir Alman birliginin fark edilmesi olabilir.Alman askerlerinin üstündeki dot kamufulajy yalny?tyr ama bile bile kullanmak istedim bilginize. Düzenleyen Bloodsucker - 23/02/2009 Saat 14:13 |
|
Daha cokkk çalışmam lazım çokkkk
|
|
Bloodsucker
Gönderim Zamanı: 23/02/2009 Saat 14:15 |
|
|
|
|
Bloodsucker
Gönderim Zamanı: 23/02/2009 Saat 14:21 |
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |