Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Gemiler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Gemiler |
Konu: 1/225 H.M.S. Victory (revell) henüz yapym bitmedi | |
Yazar | Mesaj |
z_g_h
Üye Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
Konu: 1/225 H.M.S. Victory (revell) henüz yapym bitmedi Gönderim Zamanı: 07/02/2009 Saat 14:32 |
merhaba arkada?lar modelimiz revelle ait olup 1/225 ölçe?e sahip resimdede görece?iniz gibi 40 cm uzunlu?a ve 33 cm yüksekli?e sahiptir. model tamamiyle gaza gelerek ve büyük bi ahmaklykla aldy?ym bi modeldir ve i?in garibi hiç plastik model yapmamy? birinin ama paper craft yani ka?yt modelcilikle yyllardyr u?ra?an birinin bende plastik yapacam diyip gazla aldy?y hayatynyn ilk plastik modelidir. neyse model henüz bitmedi zaten üzerinde 3 aydyr u?ra?yyorum (sanyrym söylememe gerek yok 3 aylyk bi modelciyim) araya 2 uçak bi tank syky?tyrdym ama 2 haftadyr sade bu modelle ilgileniyorum ve bitirmek istiyorum. hatta altyna bi deniz yapmak yanyna iskele yapmak iskeleyi karaya kadar uzatmak karada minik evler a?açlar yapmak gibi bi hayalim var ama sanyrym imkansyz
arkada?lar bu toplar kalypta bu ?ekilde de?ildi hepsi söküldü çapaklary alyndy ve boyamak için tekrar yerlerine yapy?tyryldy ama gözükmeyecek yerlerinden yapy?tyryldy. toplaryn uzunlu?u 1,4 cm tabi bunlar gerçekte 3metre20 cm civary falan oluyo bunlarda farkly bi toplar boyayana kadar insanyn canyna okuyolar toplar ayry tekerli kysym ayry olsa daha kolay olurdu ama bu parçalar birle?ik çykyyo kitten bu kitimizin son hali daha çooooook i?i var çoook öncelikle geminin alt tarafyndaki bakyr yerlerle siyah yerin birle?im yerlerinde hatalar var güzelce maskelenip siyah yer takrar boyanacak birazda yakyn plan yapalym arkada?lar buradada arkada?lar resime lütfen yakyndan ve dikkatli bakalym kabartma yazyyy kazymak istemedim sonuçta bu kitin kalyp tarihini gösteriyo. ve buradaki tarih bu kitteki kalybyn neden bol çapakly bol kalyp izli niye deli gibi macun istedi?ini anlatyyor ttp://img264.imageshack.us/img264/hmsvictory18xi2.jpg/1/w800.png" /> Düzenleyen z_g_h - 07/02/2009 Saat 19:45 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |