![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 09:17 |
buda yaklaşık 1 senedir ellemediğim bir kit...yılbaşına kadar yarım kalanları bitirme projesi çerçevesinde,arkaya motosiklet için yer yapılacak,motosiklet yerleştirilecek,aksesuarlar eklenecek,toz toprak yapılacak,inşallah bitecek...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj nefis olmuş elinize sağlık.. boyalar Gunze mi??
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
boyalar tamiyanın nato color serisi...gunzeninkileri yeni aldım,daha denemedim...
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Gunze'nin o seti de emay olduğundan sel.tiner'le inceltmenizi tavsiye ederim.
Kamuflaj güzel olmuş. Irak'taki araçlardan mı ediyorsunuz? |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gözüküyor, elinize sağlık.
Sakıncası yoksa bir kaç sorum olacak. Kit Tamiya mı? Kalitesi nasıl? Kapıdaki "identification panel" zımbırtısı kitle beraber mi geliyor, yoksa Tamiya'nın yeni aksesuar setinden mi? Ben açgözlülük yapıp dayanmayıp seti aldım, eğer seti kullandıysanız memnun kaldınız mı, ilk bakışta çok şeyler vadeden ve güzel gözüken bir setti. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj güzel olmuş. Irak'taki araçlardan mı ediyorsunuz?[/QUOTE] ırak olarak düşündüm,decalleri academy'nin kitinden alıcam....arkadaki motosiklet olayınıda verlindenin kitabında gördüm,ırakta varmı bilemem ama benim hoşuma gitti...kapıdaki zımbırtıları sand olarak yaptım,nette böyle bir fotoğraf görmüştüm,3 renk nato kamuflajı üzerine sarıydılar...ama o fotoğrafı bulamıyorum,üstelik bütün baktıklarımda arka kapılarda gözüküyorlar...söküp yeşile boyamayı ve arka kapılara takmayı düşünüyorum... |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
1. kit tamiya,gördüğüm en mükemmel hummer kiti...parçalar lego gibi yerine oturuyo,verdiğiniz parayı hakediyor
2.zımbırtılar aksesuar setinden..ben 4-5 adet aldım,her işe yarıyo,kalıplarıda bence çok güzel...tavsiye ederim |
|
![]() |
|
me109
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen me109 |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
evet buydu,hayal görmemişim...teşekkürler
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
me109
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
ne demek, kapıyı kurtaralım yeter.
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Kapıdaki, ve diğer modern Amerikan zırhlı setlerinde olan, mazgal görünümlü parça nedir, ne işe yarar?
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Friendly fire'i onlemek icin gelistirilmis paneller diye biliyorum.
Termal kamerayla ya da gece gorus durbunuyle bakinca negatif efekt vererek, bakana bunun bir dost arac oldugunu anlama firsati veriyor... Yani aracin tamami sicak nokta olarak gorunurken kapidaki panel soguk nokta olarak kaliyor ve bakan da anliyor "aha bu bizim arabaymis" diyor Havadan yere silahlar icin olan versiyonlari da vardi.. Dusman bakinca da bunun bir dusman araci oldugunu ayni mantikla anlamiyor mu diye sorarsaniz bi sey diyemem ![]() Muhtemelen vardir bir formulu onun da.. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Düşman ıraklıların bakacak bir teşhizatı olmayınca çok işe yarıyor olmalı
![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Maketteki ızgaralar ters yöne mi bakıyor yoksa bana mı öyle geldi?
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Hava saldırısı versiyonu fotoğraftaki aracın kaputu üzerinde duruyor.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Zaten Tamiya'nın setinden de üç tane çıkıyor ve biri kaputa konuyor. Bakılırsa bu araçta da var sanki sanki, biraz gölgede kaldığı için tam gözükmüyor, tam ön camın önünde.
Ceki, bu zamazingolar Tamiya'nın normal setlerinde (her zamanki gibi) yok, "Modern U.S. Military Equipment Set" isimli yeni setinden çıkmakta, malum Tamiya güzel ekmek kadayıfı yaparsa, kaymağı için para ister (gerçi konumuzdaki kaymak inanılmaz bir set olarak gözüküyor, kalıpların detayı öyle böyle değil, yapmışlar yine bir terbiyesizlik almayanı döveriz diyorlar). Modern Amerikan aracı yapacaksan al bu setten donat aracın sağını solunu mis gibi olsun. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
panallerin yönü değişiklik gösterebiliyor...kafalarına göre takıyolar...
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Araç Irak olacaksa panel şart. Afganistan'da kullanılmıyor.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |