![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
z_g_h
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30/01/2009 Saat 06:45 |
haftasonu fatihe gidicem istanbula fatih aksaray o civarlarda model ve daha önemlisi malzeme özellikle micro set micro sol falan bulabilece?im yer varmy. bide micro sol micro set ikiside gereklimi hangisini almaliyym decali yerine koyduktan sonra ?ekil almasy için
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
yok..
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
O bölgede yok ama taksim e gidersen Nes teknoloji var AKM nin syrasynda arady?yn her ?eyi bulabilirsin revell
maketleride %20 i indirimli. Selamlar |
|
![]() |
|
lombak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
![]() ![]() ![]() |
Vatan cd. üzerindeki Historia aly? veri? merkezinin içinde Arma?an Oyuncakta revell boyalaryny ve çok çe?itli olmasada Revel maketlerini bulabilirsiniz
|
|
![]() |
|
z_g_h
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
![]() ![]() ![]() |
lombak te?ekkür ederim orayy biliyorum kayynpederimin evi hemen arka sokakta hatta oradan revell 1/48 f 18 e modeli aldym ama micro set almak istiyorum o amaçla sordum. büyük ihtimalle nes teknolojiye u?rarym yardymlarynyz için te?ekkürler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |