![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
z_g_h
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/01/2009 Saat 12:14 |
arkada?lar maketlerin a?açlaryndaki çubuklary biriktirdim iki elimle tutamady?ym miktarda uzunlu kysaly kalynly inceli çubuklarym var bunlary kullanarak bi?ey üretmek istiyorum ama ne yapabilirim hiçbir fikrim yok böyle bi?ey yapan yada yapany gören bi fikri olan varmy
|
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
sprue parçalaryndan my bahsediyorsunuz?
|
|
161...
|
|
![]() |
|
z_g_h
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/03/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 273 |
![]() ![]() ![]() |
ismi spruemi bilmiyorum hani maketin parçalaryny tutan çubuklar var onlaryn kysacyk parçaya ba?ly olanlary de?ilde uzun uzun olanlary biriktirdim onlardan bahsediyorum
|
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
evet, onlara sprue deniyor. neler yapaca?ynyz sizin hayal gücünüze ba?ly. mesela ben bazy durumlarda maketin içine destek olarak koyuyorum, ysytma yöntemiyle çekip uzatylarak telsiz antenleri yapylyyor...vs vs.
|
|
161...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |