![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/01/2009 Saat 16:08 |
evet o ?imdi asker. ama uyumuyor. siz ak?amlary rahat rahat yatarken o nöbet tutuyor. ve arasyra maket yapyyor.
evet bukadar laf kalabaly?y yeter. askere gitmeden önce bisürü maketi yarym byrakmy?tym. onlary bitirmeye çaly?yyorum. birkaçtanesi dekal öncesi parlak vernik a?amasyna geldi. onlary göstereyim dedim. buyrun : idris abiden alynan bir leopard I tanky. modeli tam olarak uymasa da türk olacak. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
biraz da modern rus yapayym diyerek aldy?ym zvezda nyn T80 BV kiti. model çok detayly de?il ama aly?tyrma olsun düye aldy?ym için problem olmady.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
tamiyanyn amerikan m3 halftruck kitini bir dioramada kullanmak için almy?tym. fazla i?i kalmady. makinaly tüfekleri, iç kysymda boyanmayan yerlerin boyanmasy kaldy. sonra da zemine göre biraz daha eskitme yapylacak.
![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
bir de pronto fyryn temizleyici bakalym dedikleri gibi boya sökebiliyormu diyerekten boyasyny söktü?üm tamiyanyn T 34/76 kiti var. hazyr boyasyny sökmü?ken ve bazy parçalary yerinden çykmy?ken bir?eylerin dürtmesiyle ve internette maquette firmasynyn t34 motor ve ?anzymanynyn görülmesinin etkisiyle patlamy? bir t34 yapayym dedim ve ba?ladym yine kesip delmeye...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
birkaç tane kit daha var bitmek üzere olan:
![]() ![]() yarymlar bitmeden giri?ilen projeler de modelcili?in temelinde varmy?: krupp un kasasyna 20 mm lik uçaksavar yerle?tireyim dedim. ![]() Düzenleyen panzerjager - 14/01/2009 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
flak kitinin kutusunun arka tarafynda uçaksavaryn yerle?tirilebilindi?i gösterilmi?. ama yam olarak nereye nasyl oturtuldu?u yada kasa içinde nasyl bi modifikasyon oldu?u belirtilmemi?. yardymcy olabilecek varsa sevinirim.
![]() Düzenleyen panzerjager - 14/01/2009 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
bu arada söylemeyi unuttum. leopard kitini ikinci el olarak aldym. kiti yapan arkada?yn ellerine sa?lyk. sadece bikaç parça yerine yapy?tyrylmamy?ty. onlary yapy?tyrdym ve tamiya akriliklerle 3 renk nato kamoflajy attym. sonra da parlak vernik.
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Komutan askerde oldu?undan eminmisin.Bizim tembellere itaf olsun eline sa?lyk bitmi?lerinide görmek istiyoruz.
Selamlar |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
Taryk abi sen olmasan zaten afv sayfasy örümcek a?y ba?layacak. senin modelleri seyredip gaza geliyoruz(geliyorum) zaten.
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Burak askerde bunlari mi yaptiriyorlar... bari tankci fln olsaydin... eline sagilk :)
biliyorum pervane sevdasina arazi oldum ama yettim geliyorum bende yeter artik... |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
evdemisin,orduevindemisin...ne bu ya,sivil hayatta bitmemi? modeller bir anda ele alynmy?.Süpersin valla.Sana gycyklyk olsun... yeni gelen modellerden koyayymda askerli?in bitmesin:-)
![]() ![]() ![]() hayyrly teskereler,Allaha emanet ol Burak cym.... |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
ferdi babanyn dedi?i gibi : "yaktyyy beniiii yaktyy beniii Yzzet abii yakty beni"
|
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet abi öylesine büyük bi kötülük yaptynki suan bilsen bu Panzerjagerwagen'in resmini basmazdyn buraya.Nerdeyse 6 yyldyr bekliyorum bu makineyi bi firma çykarsyn diye.cook uzun zamandyr maket yapmyyorum dahada yapmam diye maketlerin listesini çykardym satacam su syra, bak abartmyyorum hatta yemin olsun 10 dakkadyr ekranda cihazyn resmine bakyyom bo? bo?.Evin ryzkyndan kesip alacam bunu.Almazsam duramam.Alyp bi kö?eye koyacam.Arada syrada kutuyu açyp inceleyerek denyo gibi sevinecem.Geçici gaza gelip bi sürü sacma sapan dio fikri üretecem.Sonrada PC de bi oyuna dalyp bu gazy kaybedecem.Bilmem kaç ay sonra gene kutuyu açacam ve yazdyklarymy tekrar edecem.Bunlary bile bile genede bu kiti alacam abi.Çünkü ben maketçiyim:)
Yyi günlerde yapyp sinir bozman dile?iyle.?en ve esen kal. Düzenleyen wehrwulf - 17/01/2009 Saat 15:08 |
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
sevgili Uygar öyle sinir bozucu maketler varki,sorma gitsin.Hangi birini alalym birader,buna ne para yeter ne zaman."seni uzaktan sevmek" ten öteye gidemiyoruz.Sinir bozmaya devam o zaman.Ama bizler maketçiyiz.
Selam ve sevgilerimle... |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: wehrwulf
Evin ryzkyndan kesip alacam bunu.Almazsam duramam.Alyp bi kö?eye koyacam.Arada syrada kutuyu açyp inceleyerek denyo gibi sevinecem.Geçici gaza gelip bi sürü sacma sapan dio fikri üretecem.Sonrada PC de bi oyuna dalyp bu gazy kaybedecem.Bilmem kaç ay sonra gene kutuyu açacam ve yazdyklarymy tekrar edecem.Bunlary bile bile genede bu kiti alacam abi.Çünkü ben maketçiyim:) Uygar dokturmussun vallaha!!! bizim turkumuz bu olsa gerek!!! :):):) Gorusuruz... |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
ahah süper:) dyravdan modelci türküsü:P
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
?imdi buraya terbiyemi bozup "geberdim gülmekten" diyece?im, zira hakkaten geberdim gülmekten. Okurken direkt sesi ve yüzügeldi gözümünönüne adamyn yerlere yattym.... Hepimiz biraz öyleyiz sanyrym de?il mi?:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |