![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
emeginize saglyk çok güzel bir çaly?ma olmu?.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
eline sa?lyk nezih. ben de 1/72 ölçe?ini yapyyorum ayny uça?yn. çok güzel bi uçak.hele bir de videolaryny seyredince a?yk oldum uça?a.
ben de dü?ünmü?tüm bu kiti yapmayy ama vazgeçtim dayanamayyp içe detaya çevirmeye kalkarym diye. o nedenle içe detay bi 1/48 ölçek almayy dü?ünüyorum. tekrar ellerine sa?lyk. iyiki gökyüzüne bula?my?syn da okadar uçaktan sonra bi afv patlatyrsyn artyk :) |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Sagol Burakcim, kanata bulasmam dedin ama :) A-10 herseyiyle cok farkli ve guzel bir ucak bencede
Orjinalini yazan: panzerjager
o nedenle içe detay bi 1/48 ölçek almayy dü?ünüyorum. Bulursan Italeri al abi... |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
A-10 bir nevi uçan tank sayylyr zaten :)
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |