![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
MORCHER
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/01/2009 Saat 01:18 |
Merhaba,
Eduard 1/48 Bf 110 C/D/E Royal Class kitini yurtdy?yndan sipari? vermek istiyorum. ?imdiye kadar yurtdy?yndan bir aly? yapmadym. Kitin fiyaty 185$, gümrük problemi veya ba?ka bir bir problem ile kar?yla?yr myyym, yoksa bu kiti yurt içinden temin etme ?ansym olur mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Saygylarymla. Okan Göymen |
|
Bir mum başka bir mumu yakmayla kendi ışığından birşey kaybetmez.
|
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Bahsetti?iniz kit Hannants'da 92.97£,Modelhobbies sitesinde ise 83.67£olarak satylyyor.her iki Yngiliz sitesi de iyi bilinen güvenilir sitelerdir.kutu anormal büyük veya a?yr de?ilse gümrük sorunu olaca?yny sanmyyorum.Ben Her iki siteden 1/32Revell Ju88 kitinden iki?er adet getirttim.Kutular devasa boyutlu olmasyna ra?men hiçbir sorun çykmady.size iyi aly?veri?ler ve modeller diliyorum.
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: purdey
Bahsetti?iniz kit Hannants'da 92.97£,Modelhobbies sitesinde ise 83.67£olarak satylyyor.her iki Yngiliz sitesi de iyi bilinen güvenilir sitelerdir.kutu anormal büyük veya a?yr de?ilse gümrük sorunu olaca?yny sanmyyorum.Ben Her iki siteden 1/32Revell Ju88 kitinden iki?er adet getirttim.Kutular devasa boyutlu olmasyna ra?men hiçbir sorun çykmady.size iyi aly?veri?ler ve modeller diliyorum. Merhaba, Sizin sipari?iniz büyük kutu olsada fiyatta 100Euro'yu geçmedi?i için gümrü?e takylmamy? olabilir. Ancak Bf110 fiyaty zaten 100€ geçti?i için gümrü?e takylma olasyly?y bence çok yüksek. Düzenleyen KFKF - 19/01/2009 Saat 10:18 |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
belirtti?im kitler iki?er adet ve fatura toplamy100€ çok üstünde .Bu tür aly?veri?i 10 yyldyr yapyyorum ve gümrük tarifelerinin bireysel aly?veri?lerde standart olarak uygulmady?yny çok gördüm.Belirtti?iniz fatura limitlerini herkes biliyor.demek istedi?im belirleyici olan yinede pakedin görünü? ve a?yrly?y.saygylarymla
|
|
![]() |
|
sozgen70
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 133 |
![]() ![]() ![]() |
Nakliye hariç, fatura tutary 100€'yu geçti?i halde gümrü?e takylmamasy büyük ?ans. Gümrü?e takylynca da mali mü?avir ile resmen ithalat prosedürü izliyorsunuz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |