Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Ventus 2c | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: Ventus 2c Gönderim Zamanı: 17/01/2009 Saat 01:55 |
Tekrardan merhabalar arkada?lar.Modelimiz yine Türk Hava Kurumunun kullanmy? old?u yary?ma planörü.bu planörünherhangi bir kiti bulunmamakta ancak ben revell in son çykarmy? oldu?u LS-8 kitinden çevirildi.ancak çevirilme i?i çok kary?yk oldu.bunun hakkynda bi makale gelicek ileride.dekalleri kendim bastym yine ancak çözünürlü?ü çok güzel olmady.buyrun ventus 2c.Bu arada kit 1/32 ölçek.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 17/01/2009 Saat 11:01 |
Bu planörle anym çok...
1991-92 yyllarynda planör ba?langyç ve tekamül kurslaryndayken de?erli ****myz ?u an Sky Havayollary'nda Kaptan Pilot olan Tayfun Hacyo?lu bizlerin e?itim uçu?laryny tamamladyktan sonra Ventus'la performans uçu?una çykardy. Benim görevim bu planörü ****myn yardymy ile içine konuldu?u treylerinden çykartyp kurmak ve uçu? öncesinde detayly bir temizlik yapmakty. Tayfun **** uçar, arkasyndan kanadyn slatlarynda yüzlerce böcek ölüsü ile geri dönerdi. Deterjan kullanmadan planörü sadece yslak bezle adeta parlatyrdyk. Parlak yüzey, planörün uçu? performansyny artyryr, daha hyzly uçmasyny sa?lardy... Hey gibi günler hey... Ellerine sa?lyk Melih, çok güzel bir çaly?ma olmu?. Dekal konusuna katylmakla birlikte planörün beyazyny güzel boyamy?syn. Parlak beyazy atabilmek (Tayfun Ya?ar duy sesimi :) her babayi?idin harcy de?ildir. Yn?allah yary?mada bu modeli görebiliriz. Selamlar, Tolga... |
|
cemdogut
Üye Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
Gönderim Zamanı: 17/01/2009 Saat 18:38 |
Güzel çaly?ma,elinize sa?lyk.
Makalenizi merakla bekliyorum. iyi günler... |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |