![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/12/2008 Saat 22:27 |
447. bombardyman grubundan 128 gövrev tamamlamy? bir gazi; B-17 G milk wagon. Görev bitmi?, geriye dönüyorlar.
Evet biraz da firçamla bir?eyler denemek istedim eskisi gibi. Pres tuval uzerine akrilik boya çaly?ma Umarym altyndan kalkarym ?imdilik bir gunde bu a?amaya geldi ama çoookkkk i?i var. sevgiler Çizdigim uçaklaryn profillerini maskeledim ve astar attym genel... ![]() Bulutlary myncyrma... ![]() Airbrushlama... ![]() Kabasyny alynca detaylara dalmaca... offf çok i?i var ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel çaly?ma.merakla sonucu bekliyorum.elinize saglyk
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih bey resimle u?ra?ty?ynyzy bilmiyordum do?rusu, bu sanat dalyda ayry bir keyiftir do?rusu.
Bende eskiden(model yapmaya ba?lamadan evvel), karakalem ve ya?ly boya çaly?malar yapyyordum. Bu tarz çaly?malary görünce, gerçekten büyük bir keyifle izliyorum. Çaly?manyzda kolaylyklar diliyorum ve resim için söylenecek hiç bir?ey yok, elinize sa?lyk ?imdiden. SAYGILAR |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sa?lyk gerçekten müthi? bir çaly?ma oluyor. Böyle farkly çaly?malar görmek çok ama çok güzel. Ke?ke (ne yeri ne zamany ne de konusu ama) bazylaryda görsede, bazy ?eyleri yapmakta diretmese. Bilimde, sanatta, sosyallikte ilerlememiz gerekirken ne hikmetse geriye gitmeye çaly?yyoruz inatla.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Yeteri kadar güçlenmemiz kimsenin i?ine gelmez...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |