Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Figür
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür
Mesaj icon Konu: Fall of Reich 1945 (BYTTY)(Kapalı Konu Kapalı Konu) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Metin TÜRKO?LU
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 435
bullet Gönderim Zamanı: 03/12/2008 Saat 19:24
Siz konuya neden bununla müdahil oldunuz anlayamadym do?rusu. Ayryca, Türkçe içerikli ve sadece Türk üyelerin bulundu?u bir forum tamamen Yngilizce mi olacak onuda anlamadym.
Kaldy ki, benim o yazyyy yazmamdaki tek neden, bana yöneltilen soru üzerineydi.

SAYGILAR
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
IP
tulgen
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 157
bullet Gönderim Zamanı: 03/12/2008 Saat 19:53
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU

Siz konuya neden bununla müdahil oldunuz anlayamadym do?rusu.

Gayet basit... Ki?iler arasy tarty?malara katylmam ama siz bilginiz olmadan insanlary fikir sahibi yapmaya çaly?yrsanyz ve bu amaçla sorumluluk ta?ydy?ym bir olguyu araç olarak kullanyrsanyz, ben de sizin yanly?larynyzy düzeltmek durumunda kalyrym; çünkü o olu?umda üstlendi?im bir görev var, gereklerini yerine getirmeye çaly?yyorum.

Ayryca, Türkçe içerikli ve sadece Türk üyelerin bulundu?u bir forum tamamen Yngilizce mi olacak onuda anlamadym.

Bu çykaryma zorlama da olsa nasyl ula?abildiniz anlayamadym. Ama sizin siteniz dy?ynda geri kalan sitelere bakarsanyz görürsünüz ki siteler sadece ve sadece forumdan olu?maz; forum site olgusunun sadece bir parçasydyr. Örne?in ?u anda bulundu?unuz alanyn adresinin sonundaki "/forum2" kysmyny kaldyryrsanyz ciddi emek verilmi? organize bir yapyyy görürsünüz.

Kysacasy "site" Türkçe bilen kullanycylary hedeflemedi?inden ady Yngilizce' dir. Ha bu arada bir iki yabancy kullanycymyz foruma da üye olmu?lardyr ama bu kendi tercihleridir. Yani gene fikir/bilgi açmazyna girmi? bulunmaktasynyz.

Kaldy ki, benim o yazyyy yazmamdaki tek neden, bana yöneltilen soru üzerineydi.

Daha önce de belirtti?im gibi, cevabynyzy ilgili ?ahysla synyrly tutsaydynyz yazma ihtiyacym olmayacakty.
IP
Ares
Admin Group
Admin Group
Simge

Gönderilenler: 3654
bullet Gönderim Zamanı: 04/12/2008 Saat 00:21
Ortada sevaby günahyny kat be kat geçen bitmi? bir model var. Yapylan ele?tiriler genelde dozunda olmakla beraber bir noktadan sonra geçmi? birikimlerin verdi?i dolulukla olay ?irazesinden çykmy? durumda. Konu bu nedenle tarafymdan kitlenecek olup benzer hal tavyr ba?ka modellerde sürecek olursa bu ?enli?e rammjagerin zyrhyndan ba?layarak dahil olaca?ymy belirtip sevgilerimi sunarym.
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly...
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04