![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/10/2008 Saat 16:36 |
Uzuun bir aradan sonra e?lencelik bir kit yapayym dedim.. Gayet sorunsuz bir kit Tamiya T-55A. Montajy biteli çok olmu?tu. Bugün evin bo? olmasyny fyrsat bilip boyasyny attym.. Asyl e?lence dekal ve vernik i?lerinden sonra olacak.. Epeyce kirletmeyi dü?ünüyorum..
![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Sessiz ve derinden geliyorsun... :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Dekal ve vernik a?amasyndan sonra inceltilmi? van dyck kahvesi sürü?türüp fazlalyklary sildim. Biraz koyu dursa da di?er a?amalardan sonra kendine gelir..
![]() ![]() Düzenleyen Lonewolf - 28/10/2008 Saat 15:44 |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Bitime az kaldy.. PollyS dust ve tamiya buff kary?ymyny attyktan birkaç dakika sonra maketi muslu?un altynda yykadym.. Halat vs eklemelerinden sonra bir miktar daha tozutup, ya?, is eklemelerini yapyp bitirmeyi dü?ünüyorum..
![]() ![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Bitmi? sonunda... :) eline sa?lyk Kaan abi..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk.Resimler çok güzel çekilmi? darysy ba?yma.Esci marka bir T55 de ben yapaca?ym.
Selamlar |
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Abi, gayet güzel gidiyor.Kolay gelsin.
Selamlar... |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
güzel bir çaly?ma elinize emeginize saglyk
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
Sonunda bitti..
Halatlary de?i?tirmem lazym be?enmedim, ama ?imdilik böyle kalsyn.. ![]() ![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Lonewolf - 30/11/2008 Saat 15:58 |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Halatlarda ben bi?i göremedim gayet cirloop...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |