Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Müslüman Okçusu 12. yy. Kudüsün Fethi | |
Yazar | Mesaj |
sadak ta?yyycy
Üye Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Konu: Müslüman Okçusu 12. yy. Kudüsün Fethi Gönderim Zamanı: 25/11/2008 Saat 18:30 |
Merhaba arkada?lar, Son figürüm en sonunda bitti.
Buyrun fotolara, Yorumlara açyktyr. Üretici: Elite miniatures Ölçek: 54mm, Beyaz metal Tüm boyamalar akrilikle yapyldy, Tamamen akrilikle bitirildi. Zemin ve yykynty tamamen el yapymydyr. Umarym be?enirsiniz. |
|
sadak ta?yyycy
Gönderim Zamanı: 25/11/2008 Saat 18:31 |
|
|
Metin TÜRKO?LU
Üye Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2008 Saat 23:58 |
Eline sa?lyk arkada?ym, zeminiyle ve figürün üstündeki renk seçimleriyle gerçekten çok ?yk bir figür ortaya çykarmy?syn. Tebrikler.
|
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
onge
Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2008 Saat 12:05 |
Eline sa?lyk Serkan, figür nefis görünüyor.
Bu arada dikkatimi çeken birkaç küçük ayryntydan bahsetmek isterim: Genel olarak sary rengin belirli bir a?yrly?y oldu?unu görüyorum. Foto?raf beni yanyltmy? da olabilir tabii. Umarym çaly?many yakyndan görme fyrsaty bulabilirim. Yykynty konusunda meslek icaby birkaç ele?tirim olacak: Prestij yapylary ve gösteri?li iç mekânlar haricinde pekçok ortaça? yapysynda yer dö?emelerini olu?turan ta?lar düzenli bir geometride olmazlar. Bunun sebebi ta?laryn ço?unlukla ba?ka yapylardan alynty olmasydyr. E?er figürün durdu?u zemin bir sokak zemini ise üzerindeki trafikten ötürü zemin daha düzensiz ve ta?lary da a?ynyp yuvarlakla?my? olur. Ta?yn bulundu?u co?rafyaya göre açyk, beyaza yakyn ochre tonlary, yerine göre açyk mavimsi griler belki daha iyi sonuç verebilir. Yapysal olarak duvara ve kemere ait de söylemek istedi?im ?eyler var. Lakin yeterince uzun yazdym zaten. Bir ara oturup konu?alym. Düzenleyen onge - 26/11/2008 Saat 12:07 |
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
sadak ta?yyycy
Gönderim Zamanı: 26/11/2008 Saat 12:58 |
Metin, yorumlaryna te?ekkürler. Senin zemin çaly?many sabyrsyzlykla beklerim.
|
|
sadak ta?yyycy
Gönderim Zamanı: 26/11/2008 Saat 13:03 |
Mus tafa, Yorumun için te?ekkürler. Be?enmene sevindim. Dedi?in gibi zemin o renk kombinasyonlary do?ru olabilir.(Gözden kaçty, kafam basmady.) Uyary ve yapycy ele?tirin için çok te?ekkürler.
Senin t-26 yy da merakla beklerim. Yyi çaly?malar.(Bizi bu keyifli çaly?mandan mahrum etme, Çok gydyklayycy bir çaly?ma oluyor kanymca.) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |