Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Ortaya Kary?yk Necron Salatasy | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Unimog
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2008 Saat 11:22 |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Cevap veriyorum; Fevzi. Sa?olasyn Yalym böylece raflarda yatma yolunda olan bir warhammer ordusuna daha kurtulu? yolu gözüktü... Bakalym Fevzi'yi aktif hale getirebilecek miyiz ? Ylk postla son post arasynda 8 ay var... Oyuncu profilimizde modellerini bu kadar sabyrla bekleyen yok diye biliyorum... Aygün sen bu kadar sabyrly birisini hatyrlyyor musun ? |
|
Warhammer nedir ? Yenir mi içilir mi ? Buyrun; http://www.unimogtr.com/
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2008 Saat 11:45 |
Oynayacak adam bulursa oynar Fevzi. Komünitesi yoktu adamca?yzyn. Zira ondan 8 aydyr duruyorlar. "Acelesi yok abi, bir ara boyarsyn" deme gafletinde bulunmu?tu kendisi zamanynda. 1Lord, 1 Wraith, 1 Immortal'ly adam kabul ederseniz +1 Necroncu çykarym eheheheh. Olmady Termieleri boyar gelirim nihohayt!
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Unimog
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Gönderim Zamanı: 27/11/2008 Saat 15:53 |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Oynayacak adam bulursa oynar Fevzi. Komünitesi yoktu adamca?yzyn. Zira ondan 8 aydyr duruyorlar. "Acelesi yok abi, bir ara boyarsyn" deme gafletinde bulunmu?tu kendisi zamanynda. 1Lord, 1 Wraith, 1 Immortal'ly adam kabul ederseniz +1 Necroncu çykarym eheheheh. Olmady Termieleri boyar gelirim nihohayt! Sen Fevzi'yle gel konu?uruz, sonrasynda ufak ufak ba?larsyn zaten... |
|
Warhammer nedir ? Yenir mi içilir mi ? Buyrun; http://www.unimogtr.com/
|
|
wehrwulf
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2008 Saat 14:29 |
Eline sa?lyk la ama bu herifleri sevmiyom ben acaip zor 2 satte zor geçiyom bölümü:)
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
kurt
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/12/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2008 Saat 21:45 |
warhammer 40k hakkynda türkçe bilgi nerden buluruz ? yani nedir bu necronlar ?
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2008 Saat 23:37 |
Bulamayabilirsiniz.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |