![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sunaytuna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/11/2008 Saat 10:29 |
merhabalar..
araçlarda kullanylan karbon fiber kaplama nasyl yapylyyor ? gordugum kadaryyla kaplama kysmyny bazylary ynce kadyn coraby yle kaplama yapyp ustunden sprey uygulamasy yapyyorlar ancak bunun daha kolay yolu yokmudur ? decal gyby ?.. bylyyorum bazy revellerde bazy araclarda var fakat su an uzerynde calysygym tamyya f 2001 de karbon uygulamasy yapmam gereklydyr.. yardymcy olabylyrmysynyz? |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
HLJ'de karbon fiber dekallerine rast geldi?imi hatyrlyyorum. Sivil araçlarla çok ha?yr ne?ir olmady?ymdan incelemedim fakat gördüm. Bir bakyn isterseniz.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sunaytuna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
tesekkurler symdy bakym syteye ancak turkyye de nerde bulabylyrym ?? yurtdysy alysverys konusunda karamsarym byraz.
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Tamiya satan bayilerde bulabilirsiniz. Ancak Kredi kartiniz varsa, guvenli bir bilgisayara sahipseniz netten alisverise hic cekinmeyin... nereden soylerseniz soyleyin 1 hafta icerisinde kapinizda...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Bilemediniz 2... Ya da birileri sipari? verece?i zaman ortak olursunuz. Bu da bir yöntem. Yol parasy da kyrylmy? olur, herkese yarar.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Bilemediniz 6 ay geçer gene de gelmez :)
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
HLJ mi?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sunaytuna
![]() ![]() ![]() |
en falza 1 hafta 10 gundur gelys de.. su an ycyn karamsarym cunku 1 ayym kaldy burda:d syparysyn gec gelmesy ysyme gelmyyor :D yoksa bol bol alysverys yapmyslygym var :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |