![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/10/2008 Saat 22:44 |
Arkada?lar mrh. Minicraft 1/144 ölçekte B-1A modelini aldym. Bakyyorum Amerikan Hava Kuv.'de B modeli kullanylmaktadyr. ?imdi bu A ile B arasyndaki fark nedir ve Boyama ?emasy,dekal yerleri olarakda bana yardym edebilirmisiniz? ?imdiden hepinize te?ekkür ediyorum.
Düzenleyen oruç reis - 24/10/2008 Saat 00:12 |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Adminim sanyrym bu topi?e bilgi gelmeyecek ve bu soru topi?ini rica etsem silermisiniz? Lüzumsuz i?gal etmesin.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
A ile B modeli arasyndaki görünürdeki temel farklar hava giri?lerinin de?i?ikli?i, pitolaryn yerlerinin de?i?ik konumlandyrylmasy ve kanat gövde ba?lantysynda göze çarpmakta;
http://www.globalsecurity.org/wmd/systems/b-1b.htm |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Ufuk abim yine hyzyr gibisin ma?allah te?ekkür ederim.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |