Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Warrior IFV (1/72 Revell) | |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Konu: Warrior IFV (1/72 Revell) Gönderim Zamanı: 29/06/2008 Saat 16:31 |
Merhaba,
Revell'in 1/72 Warrior kitini yapyyorum. Bosna'da kullanylmy?, beyaz boyaly Birle?mi? Milletler aracy yapmak istiyorum ancak referans bulamadym. Bulabilece?im bir yer bilen var my? Te?ekkürler. |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 29/06/2008 Saat 17:15 |
Merhabalar,
www.primeportal.net adresine baktynyz my? Genelde orada her tür modern aracyn referans resmi oluyor. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 29/06/2008 Saat 21:32 |
selam,
Ylk oraya baktym:) Çok güzel detay foto?raflar var, ancak bahsetti?im boyama ?emasy malesef yok. te?ekkürler. |
|
Snake Eye
Üye Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 29/06/2008 Saat 23:52 |
Revell'in hangi Warrior'un yapyyorsunuz acaba? E?er buysa Bosna için uygun de?il.
Uygun olan di?er kiti. Yani ?u: |
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 30/06/2008 Saat 00:19 |
Uygun olany yapyyorum :)
Düzenleyen Viperman - 30/06/2008 Saat 00:20 |
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 02/10/2008 Saat 22:47 |
Merhaba,
Kitin son hali budur: herkese iyi modeller... |
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2008 Saat 10:38 |
Gayet ba?aryly gozukuyor... elinize saglik...
Ufak bikac onerim olacak. Kite genel olarak vernik (su bazly vernik)uygulamasy yapatyktan sonra detaylary daha belirgin hale getirmek için biraz yagly boya kullanabilirsiniz.Terebentin ve ha?ha? ya?y kar?ymyny (guzelsanatlar malzemesi satan kyrtasiyelerde cok rahat bulursunuz) kullanarak siyah ya?ly boyayy cok inceltip kitin detay noktalyryna cok ince uclu fyrca ile dokunuslar yapyn. Boyanyn yayylmasy detaylary cok belirgin hale getirecektir. yalnyz kyvamyn yayylabilmesi için sulu olmasyna dikkat edin... ayryca paletlere ve tekerlere biraz cevre etkenleri eklenebilir :) kolay gelsin. Düzenleyen nezih - 03/10/2008 Saat 10:43 |
|
Sweat saves blood!
|
|
Viperman
Gönderim Zamanı: 03/10/2008 Saat 11:40 |
Te?ekkür ederim.
Paletlerdeki etkiler konusunda bende dü?ündüm, ancak bulabildi?im 2 referans foto?rafta paletler temiz görünüyordu, kirletmeyi sevsemde "bu aletler genelde caddede sokakta duruyor, ?ehir içinde toza topra?a bula?myyor heralde" gibi bir fikre kapylyp ellemedim :) Modelin üzerinde toz pastel- su kary?ymy var. Ynceltilmi? boya i?ini uçaklarda yapyyorum ama hiç afv de yapmadym. Kendi adyma bitti diye rafa koydu?um modeli genelde ellemek zordur ama bunda olmasa da bir dahakine deneyece?im:) Yorumlarynyz için te?ekkür ederim. Yyi modeller dilerim:) |
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2008 Saat 14:53 |
Orjinalini yazan: Viperman
Te?ekkür ederim. Paletlerdeki etkiler konusunda bende dü?ündüm, ancak bulabildi?im 2 referans foto?rafta paletler temiz görünüyordu, kirletmeyi sevsemde "bu aletler genelde caddede sokakta duruyor, ?ehir içinde toza topra?a bula?myyor heralde" gibi bir fikre kapylyp ellemedim :) Modelin üzerinde toz pastel- su kary?ymy var. Ynceltilmi? boya i?ini uçaklarda yapyyorum ama hiç afv de yapmadym. Kendi adyma bitti diye rafa koydu?um modeli genelde ellemek zordur ama bunda olmasa da bir dahakine deneyece?im:) Yorumlarynyz için te?ekkür ederim. Yyi modeller dilerim:) Katylyyorum bitmi? model bitmi?tir. Camly dolaba konmu? bir model uzerinde oynama yapmak (amiyane tabirle myncyklamak) gereksiz birsey. Ayryca orjinalligi ve geli?imi gormeyi kaybettirdigini dusunuyorum :) Saygylar. Düzenleyen nezih - 03/10/2008 Saat 14:54 |
|
Sweat saves blood!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |