Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Airbrush seçimi (Tekstil ürünleri boyamak için) | |
Yazar | Mesaj |
sarpcetin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08/08/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: Airbrush seçimi (Tekstil ürünleri boyamak için) Gönderim Zamanı: 29/08/2008 Saat 15:18 |
Herkese Merhaba;
Öncelikle böyle bir payla?ym platformu hazyrlamakta eme?i geçen herkesi tebrik ederim. Forumun ve özellikle kullanycylaryn kalitesinin yüksek oldu?u nadir sitelerden biri olsa gerek. Sorum ?udur; Tshirt, bez/deri çanta, ayakkaby, gerekti?inde plastik ve metalik yüzeylere de çaly?abilece?im bir airbrush seti almak istiyorum... 1-Kompresör ve tabanca seçiminde nelere dikkat etmem gerekir? 2-Alca?ym kompresörü ev ortamynda kullanaca?ymdan "daha az gürültülü bir alet olmasyny istiyorum". Bu ?artlara uygun, önerebilece?iniz marka ve modelleri benimle payla?yrsanyz çok sevinirim... Saygylarymla; Sarp |
|
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Gönderim Zamanı: 29/08/2008 Saat 21:31 |
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=5565
|
|
sarpcetin
Gönderim Zamanı: 30/08/2008 Saat 02:19 |
Tesekkur ederim Lombak.
Tabanca konusunda Paasche H ba?langyç seviyesi için en mantyklysy gibi gözüküyor. "Tek hareketli" olmasy ince detaylar konusunda sykynty yapmaz umarym? Bu konuda çok fazla bilgim olmady?y için tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacym var... |
|
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 03/09/2008 Saat 11:01 |
tek hareketli tabanca ile ince atabilirsiniz. Boyama ayarini atis suresince yapmak cok zordur-bazen imkansizdir. Temizligi daha kolay olup daha az bakim ister. Baslangic icin uygundur
|
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
sarpcetin
Gönderim Zamanı: 05/09/2008 Saat 23:57 |
Tesekkur ederim...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |