Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: tsk plaka yardym | |
Yazar | Mesaj |
zafer kahraman
Üye Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Konu: tsk plaka yardym Gönderim Zamanı: 31/08/2008 Saat 13:11 |
Tsk plakalary için askeri yazy karakteri bulabilece?im bir site var my? ?u syralar bazy araçlarda Arial görünüyor ancak eski araçlardaki yazy karakteri aryyorum. ?imdiden te?ekkürler.
|
|
zafer k.
|
|
Levent Basara
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
Gönderim Zamanı: 02/09/2008 Saat 16:44 |
Google da Army Stencil yazyn. Çykan sitede Gunplay isimli bir font var. Bu eski kesikli ve kö?eli yazy karakterine uyuyor gibi. Daha sonra word'te bu karakterin scale ve spacing özellikleriyle oynayarak plakaya uydurabilirsiniz.
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 02/09/2008 Saat 21:30 |
Benim kullandigim standard bir font yok, resimlere dayanarak elimdeki birkac stencil fontunu Corel Draw'da ihtiyaca gore uzatip kisaltarak istedigim etkiyi elde ediyorum. Imzamdan erisebileceginiz M48A5T1 ve Atilgan KMS projelerinde de ayni metodu kullandim.
|
|
mozkar
Üye Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
Gönderim Zamanı: 03/09/2008 Saat 10:50 |
Zafer Bey,
Hala eri?emediyseniz, mail adresinizi verin, fontu "attach" edip yollayayym. |
|
mete
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |