![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/04/2008 Saat 08:29 |
Selamlar,
Nette dolanyrken Fransyz forum sayfasy buldum. Üyeler elerindeki yada aldyklary maketlerin parçalaryny resimlerini çekip forum'a gödermi?ler. Bir çok maketin resimleri var. Linkini verece?im kysymda 1/48 maketlerin resimleri var. Umarym i?inize yarar. http://fighters.forumactif.com |
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Çok ho?mu?
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
gerçekten çok i?e yarycak bi iste .paylasym için te?ekkürler..
|
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Link için te?ekkürler.
"Rechercher" butonunu kullanarak arama yapylabiliyor. |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Biz neden yapmyyoruz?
Ynceleme ba?ly?y açylsa, ölçekler de altba?lyk olarak belirtilse, bizler de sto?umuzdaki maketlerin ayny ?ekilde foto?raflaryny eklesek güzel olmaz my? Firmalar boyama ?emalaryny ve decalleri kutu üzerinde göstermedi?i için bilgi eksikli?i ya?yyoruz. Mesela az önce link verilen sitede revel in 1/48 B-24 incelemesine baktym. Me?er açyk kahverengi, harita decalli uçak yapylabiliyormu?. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
O modeli bulsak bir :)
|
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Burak bey, e?er bahsetti?im açyk kahverengi, burnunda harita olan model ilginizi çekiyorsa Hasegawa'nyn B-24D Liberator New Tooling E28 kiti var. Ben getirttim. Montaja ba?lamadym ama kit güzel görünüyor. Tabii 1/72.
|
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
Yok 48 lazym :)
|
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de var my bilmiyorum ama yurtdy?ynda var.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |