![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yapım teknikleri | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cbehen
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/08/2008 Saat 00:43 |
Filter uygulamasynyn en iyi satin (yary mat)vernik üzerine uygulanmasy gerekti?i önerilen bir?ey.
Bunun için model yaparken ?u syralama bilen arkada?lar için uygunmudur. -Akrilik ile modelin boyanmasy -Tamiya x-22 parlak vernik decallerin altyna. -Humbrol satin vernik decallerin üzerine. -Filter uygulamalaryn yapylmasy 4-5 kat. -Bölgesel Wash tekni?inin uygulanmasy. (Wash öncesi tekrar bi vernik atmak gerekirmi bilmiyorum.) -Toz pastel vs eskitmeler. -Mat vernik muhtemelen Testors Dull coat atarak en son modeli bitirmek. Burda humbrol satin vernik sorun çykarmy sararma veya bozulma olurmu ;burda yine X-22 kullanamyyorum çunki satin de?il parlak vernik oldu?u için ; Bazy forumlarda x-22 yi ana boya ile kary?tyrarak atyldy?ynda filterlar için uygun zemin olu?turdu?unu okudum. Filter uygulayan arkada?lar hangi verni?i ve syralamayy tercih etmektedir. Cevap veren herkese te?ekkür ederim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |