![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
"enfexion" ve "FB1907" yorumlarynyz için çok te?ekkür ederim. Montaj kysmy öyle veya böyle ilerliyor. Önemli olan boyama ve yypranma efektleri. Yapmayy dü?ündü?üm Tiger I için kafamy kurcalayan bazy ?eyler var... Final Tiger I olarak kitle gelen 5 seçenek var... Yapaca?ym diaromanyn konusuna göre tam olarak daha karar veremedim.
Düzenleyen Farhad - 24/06/2008 Saat 09:00 |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
evet gerçekten tiger dan çykabilecek dioroma alternatifi çok.
kolay gelsin... |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Tiger I'in toplamasy bitti. Etekleri ?imdilik yapy?tyrmayaca?ym. Etekler ve tekerlekleri ayry tutup boyandyktan sonra eklemeyi dü?ünüyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Bu arada metal paletlere ilk blacken-it uygulamasyny yaptym. Bu ilk uygulamayy paletleri syvyda çevire çevire 10 dakika süresince uyguladym. Resmi 3 sat kurumadan sonra çektim. Ykinci uygulamayy yaryn yapmayy dü?ünüyorum. Bu ikinci uygulamada kararmayan yerlerin büyük bölümü gitmi? olacak...
![]() |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Tamiya siyah ile ilk boyayy attyktan sonra, XF60 dark yellow ile gövdeyi tamamen boyadym. Etekleri ayry bir yerde boyadyktan sonra XF58 olive green ile kamufulajy attym. Ye?il rengi biraz öldürmek ve gövdeyle kayna?tyrmak için inceltilmi? XF60'i her tarafa püskürttüm. ?imdi aksesuarlary (Kürek, tow cable...) boyamasyna geçtim. Bunun ardyndan yykama yapmayy dü?ünüyorum.
![]() Düzenleyen Farhad - 25/08/2008 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Süper bir çaly?ma...Ellerine sa?lyk... ?ükür olsun zimmeritli bir Tiger görmek nasip oldu :)))
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oruç reis
?ükür olsun zimmeritli bir Tiger görmek nasip oldu :))) sitede daha önce zimmeritli tiger yapan olmamy?my? |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
oldu oldu hemde imece usulu ho?geldin.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
farhad bey ellerinize sa?lyk. güzel bi çaly?ma. devamyny ve dioramanyn bitmi? halini görmeyi sabyrsyzlykla bekliyorum.
herkese iyi modeller. |
|
![]() |
|
avsali
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk mükemmel olmu?
|
|
saygylarymla
|
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar yorumlarynyz için te?ekkür ederim, bu hafta içerisinde hyzlanmayy umuyorum. Diaroma için figür seti konusunda sorunum var Yosci'ye ait ?u iki set gözüme takyldy ancak güvenilir hiç bir siteden bulamadym...
1. Figur seti 2. Figur seti |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Metal paletlere ikinci blacken-it uygulandyktan sonra burnt umber ve burnt siena yykamasy uygulandy:
![]() |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Yürüyen aksamy Hu56 ile kuru fyrçalama tekni?i uygulandy...
![]() arkasyndan Burnt Umber ve Burnt Siena kary?ymy ile yykama yapyldy... ![]() |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Üst gövde ise sadece burt umber ile yykady ardyndan decal hazyrly?y için parlak vernik atyldy...
![]() |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Son olarak egzoz bölümüne Mig Pigmentlerle önce pas ardyndan black smoke uygulandy ?imdilik görüntüsü böyle, arkadaki kur?un deliklerinede ?imdilik ayny syralama ile pigment uyguladym ancak bu bölüme biraz daha siyah duman uygulamayy dü?ünüyorum...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
seamen
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar
Atak'yn hangi zimmerit modelini kullandynyz acaba? T?k.ler. |
|
Ali
|
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Ben Atak Zimmerit'in Dragon'un Tiger I modeli için uygun olan modelini kullanmy?tym (kodu:35032). O yüzden yapaca?ynyz firmanyn markasyna göre zimmerit setini almalysynyz.
a?a?ydaki linkten bakabilirsiniz ürün listesine: http://atakmodel.istore.pl/sklep,4009,,,01,,pl-pln,24032,0.html Ürün ile ilgili bir tanytycy yazyda ?u linlte: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/atak/atak35032.htm Yyi modeller Düzenleyen Farhad - 23/01/2009 Saat 10:07 |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Formun en yava? modelcisi olarak bu kiti bitirmeden ba?ka bir modele geçmemek üzere kendi kendime söz verdi?imden bu kediyi bitirek için bu hafta sonu kollary syvadym. Modele yykama ve dry brush uygulandyktan sonra mat vernik tatbyk edildi.
![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |