Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Mercedes L-3000 | |
Yazar | Mesaj |
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Konu: Mercedes L-3000 Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 02:10 |
Tamiya 1/35 Mercedes...Tamiya Tamiya olalı böle rezil bir kit görmemiştim...meğerse üstünde Made in Italy yazıyordu...maket bittikten sonra farkettim...ama bitincede fena gözükmüyo hani...buyrun seyredelim
bol maketli günler herkese |
|
Flashback
Üye Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 02:55 |
Bende bundan birtane yapmak istiyordum ama rezil kit demeniz beni düşündürdü ne gibi problemleri var acaba belirtirseniz tam kararımı vereyim teşşekür ederim.
|
|
Tuna Onay
|
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 02:59 |
Eger Italeri kalipsa tam tersine Tamiyanin ustunde bir kaliteye sahip
olmali Izzet abi ama eskikalip olabilecegini veya zamanla kutusunda deforme olmus olabilecigini de gos onunde tutmak lazim.. eline koluna saglik.. saygilar Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
F-4E
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 04:21 |
eski kalıp zannedersem...parça numaraları bie yok üstünde...bazı parçalar uymuyor birbirine...v..s.vs..yinede taktir size ait...bitincede güzel oluyor hani...
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 05:14 |
Maket çok güzel olmuş tabe, o ayrı bir konu.
Aabi bunları Italeri, Rusya'da Zvezda'ya fason ürettiriyor. İşçilik pahalı diye kalıpların neredeyse tamamını İtalya'dan Rusya'ya taşımışlar. Üretilen malı da orda üleşiyorlar. Şöyle ki, Zvezda kendi markasıyla kutulayıp kitleri eski Sovyet Cumhuriyetleri'nde pazarlıyor. Uluslarası pazara vermiyor. Italeri de, eski Sovyet Cumhuriyetleri hariç dünyanın her tarafına malı satıyor. Bu genel durum. Bir de Tamiya'nın be eski kalıp Italeri'lerden bir kısmını poşediyle alıp, kendisi kutulayıp üzerine bir miktar fark koyup pazarlama durumu var. İşte size de bu rastlamış. Zaten dikkat edilirse Tamiya AKA ürün gamında bunlar farklı renkte bir kutu serisidir. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 07:25 |
İzzet abi bende de bekler boyanmayı bu araçtan. Ama seninkinden sonra benimkinin lafı olur mu mechul.
Barkın bey in dediklerini destekler biçimde elime gecenlerde Zvezda ya ait sadece rusya için basılmış bir katalog geçti. Neredeyse tüm italeri kitlerine zvezda markasını yapıştırıp eski sscb ye satıyorlar.Katalogta ayrıca bir de badger kopyası double action pistoleler mevcuttu... |
|
feed the troll
|
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 07:44 |
Orjinalini yazan: judas
Katalogta ayrıca bir de badger kopyası double action pistoleler mevcuttu... Tamer Ozkan'in bir rusya sferine cikmasinin zamani gelmis anlasilan |
|
F-4E
Gönderim Zamanı: 11/11/2005 Saat 18:20 |
durum aydınlandı..Barkın ında dediği gibi kutu rengi farklı..yapan arkadaşlara tavsiyem montaj anında parçaları yapıştırmadan birbirlerine olan uyuma dikkat edip öle yapıştırsınlar...sağlık ve esenlikler
Izzet Celikoba |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |