Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Tamiya mü?teri hizmetleri hakkynda | |
Yazar | Mesaj |
Cankirhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Konu: Tamiya mü?teri hizmetleri hakkynda Gönderim Zamanı: 14/08/2008 Saat 16:27 |
Selamlar. Tamiya marka 1/24 ölçek Mitsubishi lancer evo VI WRC araç modeli aldym. Araç hem toprak hemde asfalt versiyonu olarak yapylabiliyor. Asfalt versiyonu için daha büyük jantlar, daha kysa helezonlar ve daha büyük fren diskleri verilmi?. Her?ey buraya kadar güzel ancak kutunun içinden sadece toprak versiyon lastikleri çykyyor. Bu lastikler deseni ve boyutu yüzünden asfalt jantlaryna uymuyor. Ben asfalt versiyonu yapaca?ym için Bu asfalt lastiklerine ihtiyacym var. Acaba bu MMY nin bir hatasymydyr yoksa Tamiya nyn bir kutuluma hatasymydyr? Dün MMY hobby ye mail attym ancak cevap hala gelmemi?. Tecrübelerime dayanarak Tamiya'ya mail atarsam göndereceklerini biliyorum. Ancak dün Tamiya'ya mail atamadym. Mail'im ula?amady mesajyyla geri döndü. Tamiyanyn sitesinde mail adresi olarak [email protected] bu adres verilmi?. Ba?ka bir ula?ma yöntemi varmy yada siz ula?mak için nasyl bir yol izliyorsunuz?
Te?ekkürler Can KIRHAN |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |