Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: DIY Boyama Kaidesi Yapylabilir mi? | |
Yazar | Mesaj |
rangerofsoul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/07/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: DIY Boyama Kaidesi Yapylabilir mi? Gönderim Zamanı: 23/07/2008 Saat 10:39 |
Tamiya'nyn böyle bir ürünü var ama 30 lira gibi bir fiyaty olunca DIY olarak yapylabilir mi diye dü?ündüm? Keza endindi?im tecrübelerden modeli elde döndürerek boyamak gerçekten i?kence.
Siz fyrça uygulamalarynda nasyl bir yöntem kullanyyorsunuz acaba? Düzenleyen rangerofsoul - 23/07/2008 Saat 10:41 |
|
Gargadar
Üye Kayıt Tarihi: 16/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 103 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2008 Saat 22:17 |
30 lira urun icin oldukca makul. kitlere verilen para dusunulunce ustelik. bence hazir memleketime yeniden gelmisken alin bir tane.
kisa modelcilik hayatimda edindigim tecrube eger bir seyin modelcilik icin uretilmis olani varsa onu almak yonundedir. yaptiginiz hicbirsey ayni isi o kadar iyi gormuyor inanin. iyi calismalar |
|
Farhad
Üye Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2008 Saat 08:58 |
Rangerofsoul nerede buldunuz? Bende bakynyyordum...
|
|
rangerofsoul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/07/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2008 Saat 08:59 |
Muhakkak yapty?y i? çok güzel ve bir modelci için oldukça önemli bir i?. Bu ay maket için gere?inden fazla harcama yaptym. Belki birdahaki ay alynabilir :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |