![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
raptor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/07/2008 Saat 22:30 |
Herkese selam arkada?lar,
Bu tempoda gidersem stoktaki maketleri ancak 50 yylda bitirebilirim. Y? yo?unlu?undan fyrsat buldukça yapmy? oldu?um bazy çaly?malary sizlerle payla?mak istedim. * Evimiz yüzde yüz ev yapymydyr:). Özellikle bununla ilgili yorumlarynyzy merak ediyorum. Biraz daha üzerinde oynama yapaca?ym tabi sizin yorumlarynyzyda dikkate alarak:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Ev bence çok güzel.
Yalnyz ufak bir detay var. M16'nyn dy? yüzeyi polimer:) Metal eskitme olmuyor yani :) Düzenleyen Blackbird - 10/07/2008 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Ev ve figürler çok güzel. Ben yapamam ama benim dikkatimi çeken ?ey Amerikan askerlerinin üzerlerindeki techizatyn matara, arka çanta ve çelik yele?in üzerlerini kaplayan kanvas kuma?lardaki eskitme sanki metal bir yüzeydeki eskitme gibi olmu? bilmedi?im için öneride bulunamayaca?ym ama ba?ka bir?ey yapylabilir mi? Solmu?luk mesela?
|
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
belbalgom
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
sondaki kar kamuflajli kitten bende de var benim için referans foto?raflary oldu resmen çok be?endim figürleri elinize sa?lyk:)
|
|
![]() |
|
Lt von Witzland
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Bina genel olarak gayet güzel olmu? elinize sa?lyk ama çömelmi? Amerikan askerinin 6 renk çöl kamuflajy ile yele?i kullanyldyklary tarih açysyndan pek birbirini tutmamy?. En büyük sorun bu gibi görünüyor. Renkleri sayamamy? olabilirim ama çok syk dü?ülen bir hatadyr;6 renk çöl kamuflajynyn "6" renk oldu?undan emin olun.
Son Alman askeri figürü foto?rafyny referans alacak ki?ilerin askerin syrtyndaki aletin StG44 kütüklüklerin ise MP-38/40 kütüklü?ü oldu?una; kütüklüklerin pozisyonu ve açysynyn hataly oldu?una ve muhtemelen boyama a?amasynyn tamamlanmamy? oldu?una dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu kütüklükler kemere tutturulduklary deri parçanyn açysy sebebiyle belli bir pozisyonda belli bir açy ile dururlar. AFV ba?ly?y altynda oldu?u için soruyorum; AFV foto?raflary sonra my gelecek yoksa yanly?lykla my bu ba?lyk altyna bu konu açyldy? Tekrar, "genel olarak" yapym a?amasynda oldukça güzel gitmekte olan kitler gibi duruyor; elinize sa?lyk, kolay gelsin. Düzenleyen Lt von Witzland - 11/07/2008 Saat 08:46 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Blackbird
Ev bence çok güzel. Yalnyz ufak bir detay var. M16'nyn dy? yüzeyi polimer:) Metal eskitme olmuyor yani :) Tamamy de?il, sadece el kunda?y, kabza ve dipçik. Geri kalan kysym metaldir. Orjinalini yazan: zafer kahraman
...Amerikan askerlerinin üzerlerindeki techizatyn matara, arka çanta ve çelik yele?in üzerlerini kaplayan kanvas kuma?lardaki eskitme sanki metal bir yüzeydeki ... Cordura. Kanvas kullanmayy 1970'lerin sonunda byraktylar. Cordura da poliester içerikli bir kuma? oldu?undan kelli bir miktar parlar. M-16w ta?yyan arkada? zaten 1991 Çöl Fyrtynasy setlerinden birinden, 6 renk uygun ama di?eri ile ayny dönem ekipmany kullanmyyor. Botlarynyn da boyadan önce biraz ?ekle sokulmasy isabetli olurmu?. Bence nefis bir Desert Flecktarn uygulamasy olma yolunda:] |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Evet aman yanly? anla?ylmasyn da.
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Amerikan Denizcileri güzel görünüyor. Hangi markanyn figürleri?
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Denizci?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
raptor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() |
aslynda hepsini farkly dioramalarda kullanmayy dü?ünüyorum...
figurler tamiya firmasynyn.. figurleri yaparken gerçekten üzerinde kaçtane renk var diye saymyyorum. Görüntü olarak benzemeleri benim için önemli. |
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
bence hepsi de çok güzel ellerinize saglyk
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |