![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

maksimizasyon
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124  | 
  ![]()   Konu: revell ford m****ng 2005 onarymGönderim Zamanı: 15/06/2008 Saat 18:42  | 

| 

elimdeki katyushanyn boyamasafhasyna geçtim. enamel boya kullandy?ym için kurumasy uzun sürüyor. boyanyn kurumasy a?amasynda elimde yarym bulunan modelleri onarmaya karar verdim. ilk kurbanymyz bu. hidrolik ya?ymyzda hazyr  :D . bakalym ne çykacak. kit o kadar zamandyr bekliyorki örümcek a?y var üstünde  :D .

| 
 |
| 

Buradan yetkililere sesleniyorum. Zymparaladykça detaylary kaybolmayan model yapyn!!!

| 
			|
      |  
 |
| 

Cankirhan
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2008 Saat 01:03 | 

| 

Model onarymy yapymyndan çok daha zor bir süreç... kolaylyklar dilerim.

| 
 |
      |  
 |
| 

KFKF
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2008 Saat 18:22 | 

| 

Sayyn adminler,

u.s.t.a kelimesi yasa?y ne zaman bitecek? Güzelim Must.ang ve P-51'lere yazyk oluyor. Yyi maketler  | 
 |
| 

Koray Fenman

| 
 |
      |  
 |
| 

maksimizasyon
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 05/07/2008 Saat 20:36 | 

| 

can bey sizin mesajy görünce hidrolikteki parçalar aklyma geldi :D. onlary çykardym ?imdi. boyamaya ba?lyyorum artyk.

| 
 |
| 

Buradan yetkililere sesleniyorum. Zymparaladykça detaylary kaybolmayan model yapyn!!!

| 
 |
      |  
 |
| 

Cankirhan
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/07/2008 Saat 02:53 | 

| 

Bende bu mesajy görünce benimde 3 gündür fyryn temizleyicisinde yatan ferrarim geldi aklyma :D saat olmu? sabahyn 4 ü ben yaryn yapyyym diyip yine unutucam sanyrym... 

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |