Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: revell ford m****ng 2005 onarym | |
Yazar | Mesaj |
maksimizasyon
Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Konu: revell ford m****ng 2005 onarym Gönderim Zamanı: 15/06/2008 Saat 18:42 |
elimdeki katyushanyn boyamasafhasyna geçtim. enamel boya kullandy?ym için kurumasy uzun sürüyor. boyanyn kurumasy a?amasynda elimde yarym bulunan modelleri onarmaya karar verdim. ilk kurbanymyz bu. hidrolik ya?ymyzda hazyr :D . bakalym ne çykacak. kit o kadar zamandyr bekliyorki örümcek a?y var üstünde :D .
|
|
Buradan yetkililere sesleniyorum. Zymparaladykça detaylary kaybolmayan model yapyn!!!
|
|
Cankirhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2008 Saat 01:03 |
Model onarymy yapymyndan çok daha zor bir süreç... kolaylyklar dilerim.
|
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2008 Saat 18:22 |
Sayyn adminler,
u.s.t.a kelimesi yasa?y ne zaman bitecek? Güzelim Must.ang ve P-51'lere yazyk oluyor. Yyi maketler |
|
Koray Fenman
|
|
maksimizasyon
Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2008 Saat 20:36 |
can bey sizin mesajy görünce hidrolikteki parçalar aklyma geldi :D. onlary çykardym ?imdi. boyamaya ba?lyyorum artyk.
|
|
Buradan yetkililere sesleniyorum. Zymparaladykça detaylary kaybolmayan model yapyn!!!
|
|
Cankirhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2008 Saat 02:53 |
Bende bu mesajy görünce benimde 3 gündür fyryn temizleyicisinde yatan ferrarim geldi aklyma :D saat olmu? sabahyn 4 ü ben yaryn yapyyym diyip yine unutucam sanyrym...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |