![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
haydar abi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/07/2008 Saat 22:09 |
De?erli arkada?lar,
Enamel Boyayy inceltmek için terebentin haricinde selülozik tiner mi kullanyyorduk yoksa di?er tinerden mi (adyny hatyrlayamadym)? |
|
![]() |
|
maksimizasyon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
ben terebentinle inceltildi?ini ilk kez duydum. tercihe göre sentetik veya seluloizk tinerle inceltilebilir. ben terebentini ya?lyboya için kullanyyordum.
|
|
Buradan yetkililere sesleniyorum. Zymparaladykça detaylary kaybolmayan model yapyn!!!
|
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Sentetik tiner kullanmanyzy tavsiye ederim. Nalburlarda satylan herhangi bir marka sentetik tiner i?inizi görecektir. Boya sonrasy fyrça ve el temizli?inde de sentetik tiner kullanmanyz pratik olur, aksi taktirde her maket icin yeni firca almak zorunda kalirsiniz.
iyi modeller dilerim. |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Samur fyrçalar olursa selülozik tinere dayanmayabilir. Fakat sentetik fyrçalar selülozik tiner için uygun. Selülozik tiner fyrça uygulamasynda güzel sonuç verebilir. Tabii uygun renkler uygun kyvamda inceltildi?i takdirde.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |