Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Eskişehirli modelciler....... | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: Eskişehirli modelciler....... Gönderim Zamanı: 08/11/2005 Saat 08:38 |
selamlar.Neden eskişehirden modelci yok forumda diye sordum kendime ve bu konuyu açmaya karar verdim ama bir iki kişi bile çıkacağını sanmıyorum.var sa eskişehirdeki modelciler bana ulaşın buluşup kaynaşalım.Bakın istanbul Ankara ya...
[email protected] Herkese iyi modeller... Düzenleyen pilotcuk |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
AKINCI03
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2005 Saat 16:56 |
Vaay bir zamanlar vardı uçuş hocalarınızın odasında tavanlarında asılı tayyareler benim eserimdir.Atagül Atiker hocalar iyi tanırlar beni.Sana iyi uçuşlar bitirde uçuralım.
Atatürk kuleden Ercüment Mutlu modeller... |
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 10/11/2005 Saat 02:13 |
ercüment abi ben daha 16 yaşındayım.SHYo ya girmek istiyorum.modellerini gördüm.hocaların odasındaki.şu anda abim shyo da okuo.pilotaj bölümünde.modelleriniz güzel gerçekten.ellerinize sağlık.
iyi modeller |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |