Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: "Bayram Şekeri" PM C-45 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
volkan
Üye Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
Gönderim Zamanı: 06/11/2005 Saat 21:00 |
Tamer Bey cok tesekkurler cevap ve decal yardimi teklifi icin. Ben artik US-Navy olarak boyadim ve sizin yaptiginiz daha cok hosuma gittiyse de artik bu sekilde bitiririm. Tekrar tesekkurler.
Kisisel fikrime gore, Japon hali cok guzel ucagin, PM neden degistirmis acaba.. Olsun modellerin her hali guzeldir degil mi efenim :) |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
omer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2005 Saat 04:01 |
Tamer bey
Gercekten tam adi gibi cok seker ve basarili bir calisma olmus renkler ve boya super, herhalde C45 in boyandigi in guzel renkler bunlar olsa gerek. Sevgiler Omer ERKMEN |
|
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2005 Saat 18:37 |
Geçen Cuma Modeling Madness'de çıktı bu arkadaş.
|
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2005 Saat 22:57 |
Güzel model olmuş . PM kategorisine Davet edelim
|
|
Yeniceri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 09/11/2005 Saat 23:18 |
Tamer hocam. Ellerinize sağlık. Gerçekten tam manasıyla bir Bayram Şekeri olmuş.
Saygılarımla |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 10/11/2005 Saat 01:31 |
Orjinalini yazan: volkan
Kisisel fikrime gore, Japon hali cok guzel ucagin, PM neden degistirmis acaba.. Olsun modellerin her hali guzeldir degil mi efenim :) Bu versiyon İngiliz MHW firması için Pioneer II olarak ihraç edilmiş ve iç pazarda da satılmış.Daha sonra PM ismi kullanılmaya başlanınca elinizdeki versiyon olarak çıkmış |
|
volkan
Üye Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
Gönderim Zamanı: 12/11/2005 Saat 09:38 |
Anladim, tesekkurler Tamer Bey.
Gercekten sirin bir ucak her haliyle. Ben de son halini yakinda yayimlayacagim, |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |