Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Panter Ausf. A (Home Made PE) | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 03:38 |
En son aşamada dark earth ü düşük basıncla atayım diyorum alt kısımlara...
|
|
3Eremed
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 17:53 |
Selam judas,
Alet müthiş gidiyor, ellerinize sağlık Ufak bir yorum soft camo'nun sınır dumanı biraz daha güçsüz olursa çok daha müthiş olacak. Sevgiler, saygılar. |
|
Erol E. Erdaş
|
|
judas
Gönderim Zamanı: 09/11/2005 Saat 05:41 |
Erol bey teşekkür ederim. Bu konudaki eksikliğimi biliyorum. Elime pistole alalı bu 2 nci veya 3 ncu modelim sizin de tavsiyelerinizle daha iyisini yapacağıma inanıyorum.
Araya bayramın da girmesiyle bir süre ara verdiğim panterin yapımına yeniden başladım. Parlak vernik aşamasından sonra panterin dış kısımlarını raw umber ile yıkadım. Daha cok kirleneceğini tahmin ettiğim yol tekerleri, telsizci ile sürücünün kapakları ve motor kaputunu burnt umber ile yıkadıktan sonra paletleri de metalik drybrsuhla eskittim. Düşük basıncla bu kısımlara humbroll matt dark earth (29)uyguladım. En son olarak testorsun dullcote lakeri atarak modeli tamamladım... Bitmiş hali budur. Resimleri cektikten sonra namluya is yapmadıgımı farkettim. |
|
feed the troll
|
|
judas
Gönderim Zamanı: 09/11/2005 Saat 05:41 |
|
|
feed the troll
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 09/11/2005 Saat 09:06 |
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Bir de halatı zemine tam oturtabilirseniz daha da güzel olacak. Bu konuda bir başka alternatif, en ince tip çelik bisiklet fren teli kullanmak. Pense şekil verilebiliyor. Yalnız uçlarını açılmadan iyi sıkmak lazım.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
3Eremed
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 09/11/2005 Saat 18:03 |
2.,3. model ise o zaman 6-7 sini düşünemiyorum, ellerinizde sağlık tekrar
|
|
Erol E. Erdaş
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |