![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/06/2008 Saat 18:29 |
Herkese selamlar uzun bir süre önce montajynyn tamamlady?ym top.Boyama a?amasyny zar zor tamamladym humbrol 111 kodlu boya ile boyandy.Siyah ya?ly boya ile yykama toz pastelle eskitmesini tamamladym .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Ni?an dairesi direkleri çok ?yk olmu?. Boyama a?amasyny zar zor tamamladym demi?siniz. Ne gibi bir güçlükle kar?yla?tynyz?
|
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk..
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Mesleki i? yo?unlu?umuz,te?ekkürler.
Selamlar |
|
![]() |
|
zafer kahraman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/04/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
![]() ![]() ![]() |
Hepimizin ba?yndaki dert i? yo?unlu?u... Model ho?uma gitti. Bende bir obüs yapmak istiyordum da ne gibi bir boyama zorlu?u beni bekliyor diye merak ettim. Bir sorumda ?u olacak; Bu top bu hali ile bir kamyonun arkasyna takylabilcek ?ekilde topuzu var my ayaklary yol durumuna getirilip kapanabiliyor mu? Te?ekkürler.
|
|
zafer k.
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk. Eskitme çok ho?uma gitti.
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Hu111 renk olarak biraz açyk kalmy? gibi.. Fla?yn da etkisiyle epey açyk renk görünüyor cihaz.
Rengi saymazsak güzel olmu?.. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Bu Trumpeter'yn hangi kiti? Ben bir tane 150mm kitini biliyorum. 105mm ise sadece AFV Club'ta vardy.
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar bir ta?yma parçasy daha var onuda fotolayyp ekleyecem.Zaten kitin yapym ?emasy yürür ?eklinde verilmi?, ben resimlerden bakarak bu hale getirdim.Bu trumpeter in 105 lik kiti , AVF club ten farkly .MMY mühendisllkte her ikiside var.
Kaan'cym renk baya bir koyu ama fla?tan böyle görünüyor.Bu arada senin jeepi tamamladym. Selamlar |
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel görünüyor.elinize saglyk.
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Buna figür ister. Zemin ister ;)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler, figür seti yolda zemin kolay.
Selamlar. |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: torabora
Te?ekkürler, figür seti yolda zemin kolay. Selamlar. Hangi figür setini kullanacaksynyz? |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Linki bu adreste.
Kit yola cykty. Selamlar.http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=DR%206461 Düzenleyen torabora - 12/06/2008 Saat 13:49 |
|
![]() |
|
KFKF
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: torabora
Linki bu adreste. Kit yola cykty. Selamlar.http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=DR%206461 Yanlyz bu arkada?lar 150mm kullanmaya aly?yk. 105mm kullanabilecekler mi? :-) Yyi maketler |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Bunlaryn eline 10.5 cm lik cephaneyi verdikmi her yere ate? ederler.
Selamlar. |
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
trumpeterin 10.5 türkiye de satyyorlar, dy?arydan almaya gerek yok.
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |