Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Araba >Elektrikli< | |
Modelsitesi Forumu : Uzaktan Kumandalı Modeller : Araba >Elektrikli< |
Konu: Rehberlik ve tavsiye ricasy | |
Yazar | Mesaj |
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Konu: Rehberlik ve tavsiye ricasy Gönderim Zamanı: 08/06/2008 Saat 21:28 |
Selamlar;
Fena halde 1:14 R/C kamyonlara taktym. (Tamiya' nyn katalogundan) Siz tecrübeli arkada?larymdan ricam, bana: 1- Ba?langyçta can ve cüzdan yakmadan en ekonomik gidi?at ne olmaly ? (servo, kumanda, modelin kendisi vb) 2- Sonradan pilli olan araç benzinli motora modifiye edilebilir mi ? 3- En iyi alym opsiyonu nedir ? Bazy dostlarymyz online ya da sabit ma?azalarynda yardymcy olmaya çaly?yyorlar; bu nednele müte?ekkirim. Ama fiyat farklary kafamy kary?tyryyor. Ykinci el açylmamy? ya da açylyp yapylmamy? olsa burada mutlaka bahsi geçerdi o yüzden bahsetmiyorum bile. Konularynda sizlerden de?erli görü?, yol gösterme ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. Pe?inen te?ekkür ve saygylarymla Düzenleyen Muratti - 08/06/2008 Saat 21:34 |
|
draxus
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 14/07/2008 Saat 22:37 |
hala takyntyly iseniz bu konuda yardymcy olabilirim :D
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |