![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler
Taretteki döküm izleri kitten,top trumpeteryn 105 lik topu yapym a?amalaryny resimleyemedim ama boyadan sonra foruma koyucam. selamlar |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Ana boya atyldy testors olive drab ile boyandy .Y?in ilginç yany Dragon dekalleri ye?ile boyayyp basmy?.Ynce Boya i?leri ile devam edecek.
Selamlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
bunlar belki fikir verebilir...
![]() ![]() Düzenleyen Batur - 24/05/2008 Saat 00:06 |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür, dekallerin yapy?tyrylmasy ve yykama sonrasy yvyr zyvyrlaryn boyanyp yerine konmasy baya bir zaman aldy.Bazy yvyr zyvyry kafama göre yerle?tirdim öndeki tahtayy kendim uydurdum ama eski resimlerden anlady?ym kadary ile kullananlarda böyle yapyyormu? gibi geldi.
![]() ![]() ![]() Kalan i?ler biraz y?yklandyrma ve bolca pastel eskitme. Selamlar. ![]() |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk.
üzerindeki bidon vs. çok güzel durmu?. sherman y pek sevmem ama bu gözüme ho? göründü :D |
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
Ne demek sherman sevmem, duymamy? olayym cyk cyk cyk... :)
|
|
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
F-4 E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Taryk cym ellerine sa?lyk....yalnyz resimlerde görünenlerde anten var,yoksa bu modeldemi yok....güzel modellerini görmeye devam ediyoruz..kal sa?lycakla
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler
Abi anteni ?u an itibari ile yapylmy? bil. Selamlar. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |