Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Kompresör sorunsaly ( bitmeyen çile ) | |
Yazar | Mesaj |
abulafia76
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/09/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Konu: Kompresör sorunsaly ( bitmeyen çile ) Gönderim Zamanı: 07/03/2008 Saat 10:45 |
Herkese merhaba,
Hayatym büyük bir kysmy hava kayna?y aramak, denemek ve bu da olmuyor demekle geçti. Son olarak 90 laryn sonunda depolu bir Proxxon kompresör aldym. O gün her türlü sykyntynyn bitti?i hissine kapylmy?tym ama heyhat. Dün gece uzun bir aradan sonra çaly?tyrdy?ym aletin MTU dizelleri gibi ses yapty?yny farkettim. Elbette aleti kullandy?ym yyllarda son derece bekar olmam ve kom?ularymyzyn sa?yrlyk e?i?indeki emekliler olmasy bu sorunu farketmemem anlamyna geliyordu. Dün gece resti yedi?im için acilen sessiz bir kompresöre ihtiyaç duymaktayym. Sorularym syrasyyla: 1-Acaba mevcut kompresöre bir ekovat taktyrmam do?ru olur mu ( evetse bu i?i yapan birine,tamirci felan, yönlendirebilir misiniz? Bir telefon numarasy bile yeter) 2- Hazyr Ekovatly kompresör satan bir yer var my acaba ( Ystanbul )? Cevaplarynyzyn bir evlili?i kurtaraca?yny unutmayyn :) ?imdiden te?ekkürler. |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 07/03/2008 Saat 13:29 |
Sanayi bölgelerinde kompresör bakym dükkanlary var.Ekovatynyzy gidin buzdolaplaryna bakan bir teknik servisten edinin.30 lira civarynda olmaly.Sonra sanayide bir kompresör us tasyna taktyryn.En ekonomik çözüm bu olur diye dü?ünüyorum.Çykan motoru da hatta us taya satabilirsiniz.
Düzenleyen Burak - 07/03/2008 Saat 13:30 |
|
orkunkonar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/05/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 28/05/2008 Saat 23:03 |
Merhaba Arkadaslar
Ben, Orkun KONAR: Ystanbul avrupa yakasynda iste?e göre özel makina imalaty yapmaktayym. Sizlerin SESSYZ KOMPRESÖR sykyntysyna yönelik yapmy? oldu?um AR-GE çaly?malaryny bitirmek üzereyim. Yapmy? oldu?um kompresör kabin içerisinde ve bir kompresör için gerekli tüm özellikleri ta?ymaktadyr.Ayryca 2 YIL süre ile FABRYKA GARANTYSY vardyr. Cihazyn saty?y için yetkili ki?ilerin irtibat kurmalaryny bekliyorum. Bilginize... AR-GE management Olcay KADAYIFÇI E-Mail:[email protected] GSM :543 216 62 20 AR-GE management Orkun KONAR E-Mail:[email protected] GSM :543 605 83 88 |
|
Orkun KONAR
|
|
Homer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/02/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Gönderim Zamanı: 29/05/2008 Saat 08:49 |
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=3610
Yardymy olur umarym. |
|
A.Murat GÜNAL
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |