![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/05/2008 Saat 13:20 |
herkeze merhabalar..
almayy dü?ündü?üm kitler hakkynda fikirlerinizi istiyecektim. revell 1/48 f-105 G THUNDERCHYEF revell 1/48 f-15 STRIKE EAGLE revell 1/48 REPUBLYC F-84F revell 1/48 F/A-18E SUPER HORNET academy 1/48 F-14 A TOMCAT fikirlerinizi bekliyorum. kolay gelsin... |
|
![]() |
|
YIGITT
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/01/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
revell 1/48 f-15 STRIKE EAGLE
Bu maket bende var, 31YTL'ye 2 ay önce istanbul hava müzesindeki ma?zadan aldym. Profesyonel olarak tam bilgili ve donanymly oldu?umda yapmayy dü?ünüyorum, ancak inceledi?imde parçalar temizdi, çapaksyzdy, dekalleri iyi görünüyordu. Tabi ben yapana kadar geçen sürede beklemekten yamulmazlarsa ... Düzenleyen YIGITT - 21/05/2008 Saat 15:48 |
|
Bende pilot olmak isterdim... ama Şimdi maketleri ile oyalanıyorum.
Bundan da büyük zevk alıyorum. |
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
F-15E piyasadaki en iyi F-15E dü?ünmeden alyn. F-84F için size http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/kin/kit_kin_48001.shtml bunu öneririm. Revell dy?a detay, gerçi Monogram kalyp bu kit detay olarak kötü sayylmaz. F-14 ve F-18 için Hasegawa alternatifi var. Ama fiyat olarak yüksekler. Ben olsam Revell ve Academy alyrdym. F-105'i görme ?ansym olmady ama hatyrlady?ym kadaryyla o da Monogram kalyp. iyi günler... |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
çocu?um byrak maketi öss ne bak...
sonra dü?ünürsün bunlary :D Düzenleyen Dr.BARKIN - 21/05/2008 Saat 15:56 |
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
academy 1/48 F-14 A TOMCAT, bu kiti de alyn bence bu aralar pek yok piyasada, gayet güzel içe detay bir kit kokpit harika bütün göstergeler panelin üzerinde, sticker de?il.
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Revell F-15E 'yi edinin tabi yanynda silah seti de fena olmaz, F-84F dy?a detay ama Türk uça?y olarak yapabilece?iniz için edinmeniz iyi olur
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Revell F-18 bildi?im kadaryyla tutulan bir kit.Yani do?rulu?u ve detay seviyesi yüksek (internette okudu?um incelemelerden hatyrlady?ym kadary ile..) içe detayly ve ini? takymlary ba?ta olmak üzere pek bir ayryntyly,bol mühimmatly bir kit.
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
F-105G'de iyidir.Syrf decalleri için bile alynyr bence.
|
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
f-15 i alaca?ym kesinle?ti.
yanlyz ?unlardan birini alycam ama kararsyzym: revell 1/48 F/A-18E SUPER HORNET academy 1/48 F-14 A TOMCAT revell 1/48 f-105 G THUNDERCHYEF |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Özel mesaj kapasiten dolmu? oraya yazamadym.
Arady?yn Revell F-16,Italeri F-16nyn ayny kalyby Revell kutulusu.Modelizmo'da Italeri F-16 20 ytl civary.Tigermeet dekali yok ama çok güzel uçaklar yapabilece?in enfes dekalleri var.Özellikle Venezuella hava kuvvetleri F-16sy de?i?ik kamuflaj renkleriyle ve nefis ejderha tail artyyla bir hayli çekici. Thunderchiefi alma.Tomcat ya da Hornetten hangisini daha çok seviyorsan onu al.Yki kit de güzel. |
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
özel mesaj kutusunu bo?alttym abi.
modelizmo sitesine eri?ilmiyor. 3 gündür giremedim. italerinin ki de kalmamy? hobbytime da. |
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
Sahibinden.com da Modelizmo'nun "tükany" var.Ordan bak.
|
|
![]() |
|
fikret
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: Elazığ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
hobbyboss firmasy yakynda 1/48 ölçekli f-105d çykaracak.
|
|
![]() |
|
YGOL
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Melihci?im;
revell 1/48 f-105 G THUNDERCHYEF alternatifi yok hepsi ayny kalyptan türemi?.Ama revell plasti?i yeni püskürtme oldu?u için daha yumu?ak daha kolay yapylyyor. revell 1/48 f-15 STRIKE EAGLE çok güzel revell 1/48 REPUBLYC F-84F bir arkada? kinetic tavsiye etmi? katylmamak elde de?il.(en ucuz lucky modelde) revell 1/48 F/A-18E SUPER HORNET hava alyklarynyn gövde ile birle?me yerlerinde problem ya?adym ama yinede çok güzel. academy 1/48 F-14 A TOMCAT Hsgw.'ya nazaran daha ucuz ve kaliteli. iyi çaly?malar. Yylmaz |
|
![]() |
|
enfexion
![]() ![]() ![]() |
herkeze te?ekkür ederim.
kolay gelsin... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |